Μαρίνα Αγίας Νάπας: Θέσεις εργασίας στα εστιατόρια της εμπορικής ζώνης

Είστε σεφ, μπάρμαν, σερβιτόρος ή επαγγελματίας στον κλάδο της εστίασης και ονειρεύεστε μια ευκαιρία εργοδότησης σε εστιατόριο ενός διάσημου και βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ; Έχετε τα προσόντα και την προϋπηρεσία για να αναλάβετε τη διεύθυνση ενός δημοφιλούς γιαπωνέζικου εστιατορίου στο απόλυτο hotspot του νησιού;

Μετά την επιτυχία του περσινού, πρώτου Career Open Day η Μαρίνα Αγίας Νάπας επιστρέφει στο θεσμό που δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους να διερευνήσουν τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρονται στους χώρους εστίασης της εμπορικής ζώνης της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο εντυπωσιακό Event Center της Μαρίνας θα παρουσιαστούν οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα εμβληματικά εστιατόρια της εμπορικής ζώνης, το παγκόσμιας εμβέλειας L'Atelier Robuchon που φέρει την σφραγίδα του βραβευμένου με 32 αστέρια Michelin - Joël Robuchon, το Le Deli Robuchon, ένα casual, άνετο και κομψό delicatessen για όλες τις ώρες της ημέρας και το εκλεπτυσμένο εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας Sushi Yama. 

Όσοι επιλεγούν, δεν θα έχουν μόνο τη δυνατότητα να εργαστούν σε μερικούς από τους δημοφιλέστερους και περιζήτητους χώρους εστίασης στο νησί αλλά και να χτίσουν μια ελκυστική καριέρα, με προοπτικές ανάπτυξης, σε ένα άκρως ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον ανάμεσα σε εγχώριους και διεθνείς επαγγελματίες του χώρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητήσουν και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για θέσεις όπως pastry chef, busser, commis κ.ά. αλλά και τη θέση του διευθυντή στο Sushi Yama.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι και οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά το προσωπικό των εστιατορίων και τους εργοδότες, οι οποίοι θα τους εξηγήσουν αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία των χώρων καθώς και τη σημασία του να εργάζεσαι σε ένα εμβληματικό έργο, όπως αυτό της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας στο τηλέφωνο +357 23 300 504.

Οι ανοικτές θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες εδώ

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024