O Ευθύμιος Χαρμαλιάς Creative Director στην Action Κύπρου

Ο Όμιλος επικοινωνίας Action Global Communications ανακοινώνει την ανάθεση του Ευθύμιου Χαρμαλιά ως Creative Director στην Action Κύπρου. 

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας, ο Ευθύμιος έχει ασχοληθεί με πολλούς λογαριασμούς σε τρεις διαφορετικές χώρες: το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτό του προσέφερε την ευκαιρία να εξερευνήσει διαφορετικά κοινά και νοοτροπίες, να αναπτύξει νέες δημιουργικές στρατηγικές και να ασχοληθεί με καμπάνιες (διεθνείς ή τοπικές) χρησιμοποιώντας πολλά και διαφορετικά μέσα. Στην Action Κύπρου ο Ευθύμιος θα ηγηθεί της ομάδας που αναλαμβάνει την ανάπτυξη δημιουργικών εκστρατειών και την παραγωγή περιεχομένου για ψηφιακά μέσα.

Η Country Manager της Action Cyprus Άρτεμις Πνευματικού δήλωσε σχετικά: “Καλωσορίζουμε τον Ευθύμιο στην οικογένεια της Action και του ευχόμαστε μια λαμπρή και δημιουργική σταδιοδρομία κοντά μας. Ως επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας της Action στην Κύπρο ο Ευθύμης θα μας βοηθήσει να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας σε ό,τι αφορά στο κομμάτι του δημιουργικού περιεχομένου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαρισματικό, ευφάνταστο και δημιουργικό άτομο, ακριβώς ο τύπος συνεργάτη που ταιριάζει στην εταιρική κουλτούρα της Action. Μαζί προσβλέπουμε να αναπτύξουμε καινοτόμες καμπάνιες για τους πελάτες μας και να πάμε το κομμάτι του ψηφιακού περιεχομένου στο επόμενο επίπεδο”

Η Action Global Communications, ως μία πρωτοπόρα κυπριακή εταιρεία, στα 50 χρόνια δραστηριοποίησης της έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας το οποίο παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επικοινωνίας και marketing και εστιάζει σε αναπτυσσόμενες αγορές. Διαθέτει γραφεία σε Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (ΜΕΝΑ), τη Ρωσία, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) και συνεργαζόμενα γραφεία, προσφέροντας στο δίκτυο μια ισχυρή παρουσία που καλύπτει περισσότερες από 40 αγορές.

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής