Η Porsche Κύπρου εν πλω και στο φετινό «King of Kite»

Η Α.Ι. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ και η PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ έδωσαν και φέτος δυναμικό παρών στη διεθνή αθλητική διοργάνωση “King of Kite”, τη μοναδική και πρωτότυπη γιορτή των θαλάσσιων σπορ. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα έχοντας ως επίσημο Χρυσό χορηγό και υποστηρικτή την PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ η οποία επεφύλασσε μοναδικές στιγμές για τους λάτρεις του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο αθλητές από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό κατέκλυσαν την παραλία “Σοφτάδες” στη Λάρνακα και, με σημείο αναφοράς το Kahuma Surfhouse, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διαγωνιζόμενοι στο kitesurfing δαμάζοντας τα κύματα. Το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού kitesurfers στην Κύπρο ξεδιπλώθηκε σ’ ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο αγώνες και διασκεδαστικές δράσεις, υπό τον ήχο της μουσικής γνωστών  DJ που «ταξίδεψαν» τους φίλους του αθλήματος.  

  

Μεταξύ όλων, όμως, η παρουσία του μεγάλου Χρυσού χορηγού της διοργάνωσης, της PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ, ξεχώρισε με διαφορά: καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών μία Porsche Taycan 4 Cross Turismo, το απόλυτο ηλεκτρικό όχημα με crossover χαρακτήρα, βρισκόταν σε κοινή θέα για όλους για να τη θαυμάσουν από κοντά και να μάθουν τα πάντα για το κορυφαίο αυτό μοντέλο. Ωστόσο, για του θεατές η PORSCHE ΚΥΠΡΟΥ είχε προγραμματίσει μία ακόμα εντυπωσιακή έκπληξη: ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής kitesurfing Valentin Rodriguez πραγματοποίησε ένα σόου επίδειξης δυνάμεων γεμάτο από κόλπα και φιγούρες επάνω σε σανίδες με το σήμα της PORSCHE.

Με τη λήξη της διοργάνωσης, όλοι οι νικητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν lifestyle αναμνηστικά δώρα από την PORSCHE.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε το βίντεο με τον Valentin Rodriquez και τα εκπληκτικά κόλπα του με τον προσαρμοσμένο εξοπλισμό Kitesurf της Porsche: https://youtu.be/E7WrbMrhmic

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor