Χορηγίες για συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού κατά το 2023

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ενημερώνει ότι προτίθεται να συμμετάσχει σε εμπορικές εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2023, στο πλαίσιο του «Σχεδίου Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας De Minimis προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού, στις οποίες το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας συμμετέχει με κρατικό περίπτερο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, δεν αναλαμβάνεται εκ μέρους του καμία δέσμευση, σε περίπτωση μη έγκρισης του Προϋπολογισμού 2023, ή/και από μη συμμετοχή σε κάποιες από τις εκθέσεις αυτές.

Όπως αναφέρει, το Υπουργείο προτίθεται να συμμετάσχει στην έκθεση "The Big Five", στο Ντουμπάι, τον Δεκέμβριο του 2023, που αφορά εκθέσεις σπιτιού και οικοδομικών υλικών. Επιπλέον, θα συμμετέχει σε εκθέσεις τροφίμων και ποτών ως εξής: στην έκθεση Gulfood στο Ντουμπάι, που θα διεξαχθεί 20-24 Φεβρουαρίου 2023, στην έκθεση IFE-International Food and Drink Event, στο Λονδίνο, 20-22 Μαρτίου 2023, στην έκθεση ProWein-International Trade Fair for Wine and Spirits στο Ντίσελντορφ, 19-21 Μαρτίου 2023, στην έκθεση ANUGA στην Κολωνία, 7-11 Οκτωβρίου 2023 και στην έκθεση Food and Hospitality China (FHC), στη Σαγκάη, τον Νοέμβριο του 2023. Επίσης, θα συμμετέχει σε έκθεση για φρούτα και λαχανικά, στο Βερολίνο, στη Fruit Logistica, 8-10 Φεβρουαρίου 2023.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να προμηθεύονται αίτηση συμμετοχής, μαζί με το ενσωματωμένο σχετικό ενημερωτικό έντυπο, από τον Κλάδο Προώθησης Εμπορίου, καθώς και από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εμπορίου www.meci.gov.cy/ts . Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με ιδιωτικό courier από 29/07/2022 έως 12/09/2022. 

Αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβάλλονται μετά τη Δευτέρα 12/09/2022 θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης για τερματικό: Δεν έπρεπε να δοθεί ποτέ στην CPP-Metron… Το έργο θα υλοποιηθεί
Γιώργος Ιωάννου: Ισχυρός και στέρεος πυλώνας της οικονομίας του τόπου ο κατασκευαστικός τομέας
Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
Η more.com στην οικογένεια χορηγών του FIBA EuroBasket 2025
Τράπεζα Κύπρου: Εφαρμόζει πρώτη τις άμεσες μεταφορές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο
Ένα πρότυπο γραμμικό πάρκο αποκτά η Γερμασόγεια μετά την επερχόμενη ανάπλαση του ποταμού Άμαθου
Ν. Ποταμάρης: Επιτακτική ανάγκη η επαγγελματική ανάπτυξη στον πολύπλοκο κόσμο των επενδύσεων
Ηλεκτρική διασύνδεση: Οι όροι του διαγωνισμού για αξιολόγηση της μελέτης κόστους-οφέλους του ΑΔΜΗΕ
Mall of Limassol: Με ισχυρή στήριξη και ηχηρούς tenants θα τρέξει το νέο εμπορικό κέντρο
H CMC για την προβλήτα στο Βασιλικό: Τερματίσαμε από τον Μάρτιο την σύμβαση με την κοινοπραξία υπεργολάβων