V&R luxury picnics: Μετατρέποντας το πικνίκ σε πολυτελή εμπειρία

Την ίδια στιγμή που η πανδημία έγινε η αφορμή, για να κλείσουν επιχειρήσεις, αρκετοί νεαροί επιχειρηματίες άδραξαν την ευκαιρία, για να τολμήσουν το δικό τους ξεκίνημα.

Κάπως έτσι γεννήθηκε και το V & R luxury picnics, μια επιχείρηση που μετέτρεψε τα πικνίκ που έχουμε στο μυαλό μας ως μια εξόρμηση στη φύση με ένα καρό τραπεζομάντηλο, σε μια πολυτελή εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη:

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί για το πικνίκ του, ακόμα κι αν αυτό είναι η αυλή του σπιτιού του, κάποια παραλία ή μια τοποθεσία στο πράσινο του βουνού

Tα επαναλαμβανόμενα lockdowns μας ανάγκαζαν να μένουμε στο σπίτι, όμως ο Vartan, που μόλις είχε γνωρίσει τη Ρεβέκκα στις αρχές της πανδημίας και ήθελε με κάθε τρόπο να την εντυπωσιάσει, βρήκε μια πρωτότυπη λύση:

«Δεν είχαμε τη δυνατότητα να πάμε κάπου για φαγητό, γιατί όλα ήταν κλειστά και οι μετακινήσεις μας περιορισμένες. Έτσι άρχισα να στήνω ρομαντικά δείπνα σε παραλίες αλλά και στο βουνό. Η Ρεβέκκα εντυπωσιάστηκε, ενώ φίλοι και γνωστοί άρχισαν σιγά-σιγά να ζητούν βοήθεια, για να ετοιμάσουν κάτι παρόμοιο, με αποτέλεσμα να γεννηθεί, τελικά, το V & R luxury picnics».

Μια luxury εμπειρία

Σήμερα, o Vartan και η Ρεβέκκα διοργανώνουν πολυτελή πικνίκ για όλα τα γούστα, με μοναδικό στόχο να χαρίσουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία.

«Περιλαμβάνουν φαγητό, ποτό, γλυκά και μουσική σε μαγευτικά τοπία. Απευθυνόμαστε σε όλες τις ομάδες ανθρώπων είτε ντόπιους είτε τουρίστες, όλων των ηλικιών, αφού αναλαμβάνουμε από παιδικά πάρτι μέχρι ρομαντικά δείπνα», εξηγεί η Ρεβέκκα.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί για το πικνίκ του, ακόμα κι αν αυτό είναι η αυλή του σπιτιού του, κάποια παραλία ή μια τοποθεσία στο πράσινο του βουνού. Οι τιμές των πακέτων ξεκινάνε από 220 ευρώ και αυξάνονται σύμφωνα με τα άτομα που θα παρευρίσκονται.

Στροφή στη φύση

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το πικνίκ δεν συνηθίζεται στην Κύπρο, σε αντίθεση με το εξωτερικό, όπου είναι αρκετά διαδεδομένο. Με τη δημιουργία του V & R luxury picnic, οι δύο ιδιοκτήτες δίνουν στον κόσμο την επιλογή να βγει στη φύση και να απολαύσει εκεί το φαγητό και το ποτό του, χωρίς να ανησυχεί για όσα θα χρειαστεί.

«Ένας βασικός λόγος για να μας επιλέξει κάποιος, είναι γιατί αναλαμβάνουμε όλο το event από την αρχή μέχρι το τέλος, με σκοπό ο πελάτης να μην χρειαστεί να κάνει οτιδήποτε, εκτός από το να απολαύσει την εμπειρία», τονίζει ο Vartan.

Μεγάλη ζήτηση

Η επιχείρηση έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, σύμφωνα με τους δύο ιδιοκτήτες, οι οποίοι σημειώνουν ότι η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Πρώτα σε ζήτηση είναι τα hens parties και τα ρομαντικά δείπνα, ενώ στα πλάνα τους για το μέλλον θα ήθελαν να εντάξουν και μεγαλύτερα πικνίκ, καθώς μέχρι στιγμής, μπορούν να εξυπηρετούν μέχρι 24 άτομα:

«Θέλουμε να εξελιχθούμε και να εξαπλωθούμε τόσο, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώνουμε μεγαλύτερα events, μέχρι βαφτίσεις και γάμους», αναφέρουν. 

Δειτε Επισης

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρχεται και στην Κύπρο: Η πρώτη Κοινωνική Επιχείρηση υπό τη διαχείριση ατόμων με αυτισμό
Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards
«The Furry Book Club»: Μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης με πολυεπίπεδα οφέλη
H Anytime έστειλε ηχηρό κοινωνικό μήνυμα με την ενέργεια «εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Το Global Entrepreneur Stage σε περιμένει για ένα masterclass επιχειρηματικότητας
Πώς η ατμόσφαιρα της γης προστατεύει από κοσμικές καταστροφές
ΙΚυ: Πείραμα στο CERN για κοσμικές ακτίνες και επιπτώσεις τους σε μοντέλο Γης
Παρουσίαση σχεδίου επιδότησης διδάκτρων και σίτισης παιδιών στα μέλη του ΣΙΠΕΚ από την ΟΕΒ
Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa