Powered by

Continental Director της Νοτίου Ευρώπης-Worldchefs ο Γ. Δαμιανού

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου κος. Γιώργος Δαμιανού, συνοδευόμενος από το Γενικό Ταμία κο. Παναγιώτη Χαραλάμπους, αναχώρησαν για το Abu Dhabi στις 29 Μαΐου εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο μας σε μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στο χώρο της εστίασης σε παγκόσμιο επίπεδο, το WORLDCHEFS CONGRESS, στην παρουσία κορυφαίων και διεθνούς κύρους επαγγελματιών Σεφ.

 

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, FEED THE PLANET: EXPLORE TRENDS & DEVELOPMENT IN SUSTAINABILITY. Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων από το 1996, δεν θα μπορούσε από το να μη δώσει δυναμικά το παρών του στηρίζοντας εμπράκτως την όλη διοργάνωση. 

 

Τεράστια τιμή για την Κύπρο, το Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και για την τοπική Γαστρονομία, αποτελεί η επικύρωση του Προέδρου κ. Γιώργου Δαμιανού ως Continental Director της Νοτίου Ευρώπης-Worldchefs, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2022.

Δειτε Επισης

Lordos Hotels: Αλλαγές στη σύνθεση Επιτροπών μετά την αποχώρηση Θωμά Καζάκου
Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για φοιτητική μέριμνα-Πότε αρχίζει η διαδικασία
Caffè Nero: Ο χειροποίητος ιταλικός καφές που κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο
Θ. Λουκαΐδης: Τα success stories των κυπριακών startups, ο ρόλος του ΙδΕΚ και η ραγδαία ανάπτυξη του οικοσυστήματος
Η επέκταση του αποτυπώματος της Eurobank στην Κύπρο και οι στόχοι της Κυβέρνησης με τους οποίους ευθυγραμμίζεται
Οι τομείς όπου βλέπει πεδίον δόξης λαμπρόν για συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα το κράτος
Οι επιστήμονες που διακρίθηκαν στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ (pics)
Ν. Χριστοδουλίδης: Όραμα η ουσιαστική ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως κόμβου καινοτομίας και τεχνολογίας
Αντώνης Αντωνίου: Οι επιχειρήσεις που επένδυσαν στην έρευνα μετέτρεψαν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες
Ανδρέας Ευσταθίου: Στοχευμένες δράσεις από ΙδΕΚ για τη μόχλευση περισσότερων ιδιωτικών επενδύσεων