Powered by

Οριακές απώλειες καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ

Με οριακές απώλειες κινείται το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου την Πέμπτη. Ο Γενικός Δείκτης, στις 12:20, βρισκόταν στις 71,40 μονάδες, καταγράφοντας πτώση σε ποσοστό 0,06%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν, την ίδια ώρα, στις 42,83 μονάδες, καταγράφοντας πτώση σε ποσοστό 0,12%. Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών περιοριζόταν στις €15.799,21.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες οριακά ανοδικά κινείται η Εναλλακτική Αγορά, ενώ η Κύρια Αγορά καταγράφει πτώση 0,20%. Οι Επενδυτικές Εταιρείες και τα Ξενοδοχεία παραμένουν αμετάβλητα.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €9.285,00 (άνοδος 0,43%), της Atlantic Insurance με €3.200 (χωρίς μεταβολή), της Petrolina (Holdings) με €1.864,80 (χωρίς μεταβολή), της Logicom με €858,06 (πτώση 2,12%) και της Salamis Tours με €549 (πτώση 1,23%).

Από τις μετοχές που τύγχαναν διαπραγμάτευσης, 2 κινούνται ανοδικά, 2 πτωτικά και 4 παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιοριζόταν σε 17.

Δειτε Επισης

Andrey Dashin: Η εγκατάσταση για επιχειρηματικούς σκοπούς και το φιλανθρωπικό ταξίδι στην Κύπρο
Σήκωσε το γάντι το ΥΠΕΣ για το «ΚτίΖΩ»-«Η καθυστέρηση οφείλεται σε νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται»
Moody’s: Αναβάθμιση Ελληνικής Τράπεζας σε Baa1-Στρατηγική κατεύθυνση με οφέλη η εξαγορά από Eurobank
Στο 2,3% ο Εναρμονισμένος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Φεβρουάριο-Οι κατηγορίες με τις μεγαλύτερες μεταβολές
Γιάννης Αρμεύτης: «Όταν πόλεις μικρότερες από τη Λεμεσό διαθέτουν τραμ γιατί να μην το μελετήσουμε κι εμείς»;
Αρχίζει σύντομα η αναβάθμιση της λεωφόρου Ευαγόρου στη Λευκωσία-Έπεσαν υπογραφές με Kedris Constructions
Προς οριστικοποίηση έργα ενέργειας και ψηφιακού μετασχηματισμού στη Λευκωσία με συμβολή του Δήμου Βιέννης
Μαρία Κουρούπη: Η επιβατική κίνηση, τα νέα δρομολόγια και οι νέες αεροπορικές στα αεροδρόμια
Hadassah Healthcare Park: Σε διαβούλευση η μεγάλη ανάπτυξη στη Λακατάμια-Νοσοκομείο, πανεπιστήμιο, εστίες και γραφεία
Μιχάλης Καρής: Τα δύο νέα ραδιοφωνικά projects του SUPER FM και οι ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις