Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Νέο λειτουργικό καθεστώς για τις Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Το συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο περιβάλλον, οι αυστηρότεροι διεθνείς κανόνες, αλλά και οι γεωπολιτικές εξελίξεις, απαιτούν διαρκώς νέες κινήσεις και αλλαγές στο λειτουργικό καθεστώς του τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών.  Δεν είναι τυχαίο, που η Πολιτεία έχει θέσει σε προτεραιότητα την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων της χώρας κι όχι απλώς το ευνοϊκό φορολογικό της πλαίσιο. Διεθνείς κριτικές που δέχτηκε η χώρα για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων έκανε εξάλλου πιο επιτακτική την ανάγκη για ριζικές αλλαγές του κλάδου.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου με τίτλο «Professional Services: Rising to Meet Challenges» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, ανώτερα στελέχη από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο θα μιλήσουν, ακριβώς, για το πώς διαμορφώνεται το κλίμα και ποιες παράμετροι πρέπει να ληφθούν υπόψη για την εφαρμογή του σύγχρονου μοντέλου επαγγελματικών υπηρεσιών.

Συνεταίροι και διευθυντικά στελέχη από Δικηγορικά και Λογιστικά Γραφεία, Corporate Service Providers και Τράπεζες θα καταφθάσουν στο Nicosia Hilton Hotel για να παρακολουθήσουν από κοντά ένα γεγονός στην ατζέντα του οποίου βρίσκεται, μεταξύ άλλων, συζήτηση αναφορικά με την ευρωπαϊκή προοπτική και τα θέματα ανταγωνιστικότητας στο χώρο της αγοράς υπηρεσιών, καθώς και ανάλυση των επιπτώσεων στις επαγγελματίες υπηρεσίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης το ζήτημα του ψηφιακού μετασχηματισμού των εν λόγω υπηρεσιών και τη σημασία που έχει η ορθή χρήση των δεδομένων (data).

Το γεγονός αξίζει να παρακολουθήσουν επαγγελματίες σε λογιστικές, ελεγκτικές και φορολογικές επιχειρήσεις, τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικηγορικά γραφεία, νομικοί σύμβουλοι, επιχειρήσεις παροχής εταιρικών υπηρεσιών, συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρήσεων, εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων,  επενδυτικές εταιρείες και εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, εταιρείες παροχής καταπιστευματικών υπηρεσιών,  σχετικοί ρυθμιστικοί φορείς και κυβερνητικές αρχές.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): INTERNATIONAL REGISTRIES INC., Pamboridis LLC, Softline Computers System

Υποστηρικτής (μέχρι στιγμής): Great Place to Work®

Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Investment Funds Association, Invest Cyprus, ISACA

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023