Epic Business, ένα πραγματικό στήριγμα για τις επιχειρήσεις

Σε ένα κόσμο που συνεχώς μεταμορφώνεται, οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία, βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και αναβαθμίζουν πολυεπίπεδα την κοινωνία και την οικονομία.

Στη ψηφιακή εποχή που δημιουργείται, η συνδεσιμότητα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό η Epic Business προσφέρει λύσεις και εργαλεία σε κάθε οργανισμό ανεξαρτήτως μεγέθους, με στόχο να έχει απρόσκοπτή και αξιόπιστή σύνδεση, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Ηλέκτρα Γεωργίου, Ανώτερη Διευθύντρια της Epic Business, μας αναλύει πως οι υπηρεσίες της Epic, την καθιστούν ως τον κορυφαίο επιχειρηματικό συνεργάτη για κάθε οργανισμό, που επιθυμεί να βαδίσει με ασφάλεια στο μέλλον και να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τι καθιστά την Epic Business ως τον κατάλληλο συνεργάτη για μια επιχείρηση?

 Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες τόσο για τις τηλεπικοινωνιακές όσο και για τις ICT ανάγκες των οργανισμών.  Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών λύσεων για κινητή και σταθερή τηλεφωνία, καθώς επίσης και για λύσεις πρόσβασης στο διαδίκτυο και συνδεσιμότητας δικτύου, συμβάλλει καθοριστικά στην απρόσκοπτη ανάπτυξη και παραγωγικότητα των επιχειρήσεων.

Στην Epic Business, πρωταρχικός μας στόχος είναι να αποτελούμε πραγματικό στήριγμα για κάθε επιχειρηματικό μας πελάτη. Σήμερα, πέραν των 11.000 επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη χώρα, μας εμπιστεύονται, για τα εργαλεία, τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία που τους προσφέρουμε.

Ως ένας κορυφαίος τηλεπικοινωνιακός πάροχος, η Epic ανήκει στην Μonaco Telecom, και είναι μέλος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου γκρουπ τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη ο οποίος δραστηριοποιείται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Ιρλανδία και Μάλτα αντλώντας έτσι, γνώσεις, εμπειρία και εξειδίκευση, μέσα από ένα δίκτυο που εξυπηρετεί καθημερινά πέραν του ενός εκατομμυρίου επιχειρήσεων.

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Epic Business?

Στο άκρως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον της εποχής, αναγνωρίζουμε πως οι σύγχρονοι οργανισμοί έχουν ανάγκη από ένα πάροχο που θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους με πολυεπίπεδη προσφορά. Με συμβουλευτικό ρόλο, και προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της επιχείρησης και να συμβάλει καθοριστικά στη βιώσιμη ανάπτυξή της. 

Στην Epic η ανθρωποκεντρική προσέγγισή μας, αποτελεί διαχρονικά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας. Από την πρώτη επαφή με τον πελάτη καθορίζουμε ένα ραντεβού στο οποίο η εξειδικευμένη ομάδα μας, που απαρτίζεται από τεχνικούς, συνομιλεί με τα στελέχη του οργανισμού και αξιολογεί επί τόπου τις ανάγκες τους, ώστε να τους παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση.

Τα προϊόντα της Epic Business μπορούν να προσαρμοστούν τόσο στο μέγεθος κάθε εταιρείας, όσο και στις ανάγκες της. Πέραν από την ομάδα Presales, ο πελάτης μας έχει διαρκώς δίπλα του το δικό του επιχειρηματικό σύμβουλο, για ότι τον χρειαστεί. Η προσωπική σχέση, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ποιοτική εξυπηρέτηση και άμεσες λύσεις.

Πείτε μας περισσότερα για την ομάδα PreSales, ποια ανάγκη καλύπτει η υπηρεσία αυτή;

Η ομάδα Presales της Epic, απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι σε συνεργασία με το τμήμα IT ή με τον εξωτερικό συνεργάτη μίας εταιρείας, μπορεί να αξιολογήσει τις ανάγκες της επιχείρησης και να προτείνει τις καταλληλότερες λύσεις. Την ίδια στιγμή, προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας την καθοδήγηση σε τεχνικά θέματα που αφορούν τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες.

Η πρωτοποριακή ομάδα Presales, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πελάτη υποστηρίζοντας την ομαλή μετάβαση του στη ψηφιακή εποχή, εντάσσοντας την επιχείρηση στο δίκτυο της Epic, και παρέχοντάς της όλα τα επίπεδα συνδεσιμότητας.

Ποια εργαλεία παρέχει η Epic που μπορούν να βοηθήσουν στο ψηφιακό μετασχηματισμό;

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Στην Epic παρέχουμε ένα υπερσύγχρονο δίκτυο το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη συνδεσιμότητας, με το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών που διαθέτουμε να πρωταγωνιστεί.

Την ίδια στιγμή, με το εργασιακό τοπίο να αλλάζει ραγδαία, και με τη νέα γενιά εργαζομένων που δουλεύει από απόσταση, να αυξάνεται συνεχώς, οι επιχειρήσεις καλούνται πλέον να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα η οποία όπως δείχνουν και οι έρευνες, εξελίσσεται σε ανάγκη και όχι επιλογή.

Με την υβριδική εργασία να είναι πλέον μέρος της ζωής μας, στην Epic πρωτοπορήσαμε για ακόμη μια φορά δημιουργώντας το Cloud Business Collaboration της Webex. Το απόλυτο εργαλείο συνεργασίας που αναπτύξαμε με τη διεθνώς αναγνωρισμένη αμερικανική εταιρεία CISCO και παρέχει σε όλες τις επιχειρήσεις, τα απαραίτητά εργαλεία για ευέλικτες και ασφαλείς λύσεις που προωθούν τη συνεργασία από οπουδήποτε, σε πραγματικό χρόνο και με την εμπειρία εργασίας να παραμένει ανεπηρέαστη.

Με την εφαρμογή WebEx, η συνεργασία και η επικοινωνία αναβαθμίζονται, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να έχουν όλες τις υπηρεσίες -meeting, calling, file sharing, messaging- κάτω από μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα.

Μια ακόμα σημαντική υπηρεσία είναι η Υπηρεσία Faxless με την οποία μπορείς να λαμβάνεις και να στέλνεις fax της επιχείρησής σου, όπου και αν βρίσκεσαι απλά, γρήγορα και οικονομικά. Με το Faxless δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της Epic να στέλνουν fax μέσα από το σύγχρονο web portal, ενώ παράλληλα όλα τα εισερχόμενα fax προωθούνται σε προκαθορισμένη διεύθυνση email. Με αυτόν τον τρόπο, βάζουμε τέλος στις μηχανές fax, την κατανάλωση μελανιού και χαρτιού, αφήνοντας το δικό μας αποτύπωμα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πώς το Epic Fiber ενισχύει τις επιχειρήσεις;

Οι εγγυημένες υψηλές ταχύτητες internet αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης. Για αυτό συνεχίζουμε αδιάκοπα τις σημαντικές επενδύσεις στο δίκτυό μας, διατηρώντας τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία.

Σήμερα στην Epic, προσφέρουμε τη δυνατότητα σύνδεσης στο internet μέσω οπτικών ινών με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και το 1Gbps. Παράλληλα, με τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές του Fiber Business Internet, η σύνδεση μέσω οπτικών ινών είναι πλέον εφικτή για επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους!

Ταυτόχρονα εργαζόμαστε αδιάκοπα ώστε σύντομα οι οπτικές ίνες να καταστούν προσβάσιμες σε όλη την Κύπρο, ώστε το Fiber να αποτελεί πολύτιμο αγαθό για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί η Epic Business να σταθεί δίπλα στην επιχείρησή σας, κλείστε ραντεβού με έναν Επιχειρηματικό Σύμβουλο από την Epic, ηλεκτρονικά ή στον χώρο σας, πατώντας εδώ.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση