Ο Φ. Φιλής στη Lloyd’s List Top 10 για ναυτιλιακά ρυθμιστικά θέματα

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, καλωσορίζει με ικανοποίηση τη συμπερίληψη του κ. Φίλιππου Φιλή, Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (European Community Shipowners’ Associations - ECSA), ανάμεσα στις πρώτες 10 Ναυτιλιακές Προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή όσον αφορά Ναυτιλιακά Ρυθμιστικά θέματα, στη Lloyd’s List, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης κ. Σωτήρη Ράπτη.

Υπό την προεδρία του στην ECSA και σύμφωνα με την Lloyd’s List, έχει συμβάλει στη διαμόρφωση της στρατηγικής του Οργανισμού σε θέματα ναυτιλιακής πολιτικής και ιδιαίτερα όσον αφορά στον πράσινο μετασχηματισμό της Ευρωπαϊκής Ναυτιλίας, κατορθώνοντας μεταξύ άλλων, να υιοθετηθούν σημαντικές θέσεις της Βιομηχανίας στην προκαταρτική συμφωνία στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Εμπορίας Ρύπων για τη Ναυτιλία, η οποία επιτεύχθηκε πολύ πρόσφατα.

Ο κ. Φιλής, είναι ο πρώτος Κύπριος Πλοιοκτήτης που βρίσκεται στην προεδρία της ECSA. Γεγονός το οποίο αποτελεί ακόμα μια σημαντική επιτυχία και αναγνώριση για τον κ. Φιλή, για την Κυπριακή Ναυτιλία αλλά και σημαντική ευκαιρία να συμμετέχει η Κύπρος, ακόμα πιο δυναμικά στη χάραξη Ευρωπαϊκής πλοιοκτητικής πολιτικής. Πέραν της Προεδρίας στην ECSA, κατέχει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της εταιρείας Lemissoler και αποτελεί Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου εδώ και 10 χρόνια και Πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, την περίοδο 2019-2021.

Δειτε Επισης

Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ
Γιώργος Μετζάκης: Ο νέος Chief Commercial Officer της Cyta και το μεγάλο στοίχημα που θέλει να κερδίσει
Ξένια Χατζηιωαννίδου, η νέα Γενική Διευθύντρια της Innovation/Leo Burnett
Διεθνής αναγνώριση για την Κύπρια διευθύντρια της PERHA Group και Group HR Director της GR8 Tech
Τιμήθηκε ο Δρ. Α. Πουλλικκάς για το συγγραφικό έργο του στα ενεργειακά