Πληρωμές νέας γενιάς

Με την προσοχή της στραμμένη στις αυξημένες ανάγκες της ψηφιακής αγοράς και με επίκεντρο τον πελάτη, η payabl. προσφέρει αξιόπιστες συναλλαγές μέσω καρτών σε πραγματικό χρόνο. Έχοντας περισσότερα από 12 χρόνια διακρίσεων στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών πληρωμών, η payabl. έρχεται να αλλάξει τον τρόπο διεκπεραίωσης των πληρωμών με πρωτοποριακές υπηρεσίες για κάθε είδος επιχείρησης.

Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων αποδοχής πληρωμής καρτών και εναλλακτικών τρόπων πληρωμής καθώς και τραπεζικών λύσεων.

Με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών με ένα 360⁰ φάσμα υπηρεσιών, το λεγόμενο one-stop-solution της εταιρείας περιλαμβάνει την παροχή τραπεζικών λογαριασμών (ΙΒΑΝ) και προπληρωμένων εταιρικών καρτών. Ως κύριο μέλος της VISA και Mastercard, η payabl. προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών σχεδιασμένων για συναλλαγές B2B.

Αξιοποιώντας τη δική της τεχνογνωσία, το προηγμένο payment gateway έχει δημιουργηθεί με σκοπό τη γρήγορη και αξιόπιστη επεξεργασία πληρωμών αλλά και την πρόσβαση σε εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης ηλεκτρονικών απατών, παρέχοντας δυνατότητες λεπτομερούς reporting για την κάλυψη ακόμη και των πιο περίπλοκων τεχνικών απαιτήσεων.

Ραγδαία εταιρική ανάπτυξη

Η payabl., έχοντας έδρα την Κύπρο και γραφεία στη Γερμανία, τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει μια ραγδαία ανάπτυξη, καθώς έχει επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα την υιοθέτηση των υπηρεσιών της από επιχειρήσεις παγκόσμιας εμβέλειας και πλείστων τομέων της αγοράς.

Στην πορεία της, η payabl. έχει καταφέρει να επεξεργαστεί 60 δισεκατομμύρια όγκο πληρωμών από ένα ποικίλο πελατολόγιο με περισσότερες από 500 εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου σε 50+ αγορές σε όλη την Ευρώπη.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ομάδας επιτυγχάνουν την ποιότητα, με υπηρεσίες που έχουν πάντα επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του. Σε αυτό οφείλει την επιτυχία της στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, με τους πελάτες της να απολαμβάνουν ειδική μεταχείριση και προνόμια, κάτι που είναι σπάνιο να βρεις σε ανταγωνιστές.

Υπηρεσίες διεθνούς βεληνεκούς

Η κυπριακή αγορά έχει εξελιχθεί ραγδαία. Ιδιαίτερα μετά την πανδημία και την ανάγκη επέκτασης των επιχειρήσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έχει αναπτυχθεί μια δυναμική που ευνοεί την ευρεία χρήση των ψηφιακών πληρωμών. Με αυτή την εξέλιξη, η payabl. είναι σε θέση να εξυπηρετήσει την τοπική αγορά με προηγμένες υπηρεσίες διεθνούς βεληνεκούς.

Όσον αφορά τις επιλογές των τρόπων πληρωμής, κάτι που συχνά παρατηρούμε με τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται διεθνώς, είναι η χρήση του one size fits all approach για όλες τις αγορές. Οι τοπικοί τρόποι πληρωμής είναι πολύ σημαντικοί και αν δεν χρησιμοποιηθούν, είναι μια χαμένη ευκαιρία. Πάρτε για παράδειγμα τους Γερμανούς αγοραστές. Το 57% αυτών προτιμούν να χρησιμοποιούν το PayPal, όταν κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου.

Επομένως, η χρήση των τοπικών τρόπων πληρωμής πρέπει να αποτελεί μέρος της στρατηγικής κάθε επιχείρησης, που δραστηριοποιείται διαδικτυακά. Η payabl., με περισσότερους από 300 τοπικούς τρόπους πληρωμής, μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Τα tokens προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στο πλαίσιο της προστασίας του οικοσυστήματος πληρωμών με την απόκρυψη ευαίσθητων δεδομένων και τη βελτίωση των ποσοστών εξουσιοδότησης. Υπολογίζεται ότι το 65% όλων των απορριφθέντων διαδικτυακών συναλλαγών από τις εκδότριες τράπεζες είναι στην πραγματικότητα false declines, που στην ουσία θα έπρεπε να εγκριθούν.

Το tokenization είναι μια διαδικασία που αντικαθιστά ευαίσθητα δεδομένα, όπως για παράδειγμα τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, με ένα ασφαλές ισοδύναμο που ονομάζεται «token». Σκεφτείτε το token ως ένα είδος μυστικού κωδικού. Πρόσφατα, η Visa γιόρταζε την έκδοση άνω των 4 δισεκατομμυρίων tokens, που είναι περισσότερα από τις φυσικές κάρτες που κυκλοφορούν.

Τρέχουν οι ηλεκτρονικές πληρωμές

Στον τομέα των πληρωμών δεν υπάρχουν σημάδια επιβράδυνσης.

Σύμφωνα με το Ecommerce Analytics, η παγκόσμια αξία ηλεκτρονικού εμπορίου ξεπέρασε τα 4.8 τρισ. δολάρια το 2020, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 9%. Προβλέπεται ότι θα φτάσει σχεδόν τα 7 τρισ. έως το 2023 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 13% μεταξύ 2020 και 2023.

Στην Κύπρο, αναμένεται αύξηση της αξίας των ηλεκτρονικών συναλλαγών από 1.2 εκατ. το 2022 στα 1.4 εκατ. το 2023, μια αξιοσημείωτη αλλαγή για την κυπριακή αγορά. Την ίδια ώρα, η επίλυση ζητημάτων πολυπλοκότητας στην αποδοχή πληρωμών στο διαδίκτυο καθίσταται ιδιαίτερα κρίσιμη για τις επιχειρήσεις και γι’ αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η σωστή επιλογή παροχέα στον τομέα αυτό.

Ενεργοποίηση νέων λύσεων

Στις προσεχείς τάσεις είναι η μετάβαση από φορητούς υπολογιστές σε κινητά, κάτι που είναι μια αυξανόμενη εξέλιξη. Οι διαδικτυακοί έμποροι και οι πάροχοι πληρωμών καλούνται να προσαρμοστούν στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και να αναπτύξουν λύσεις ιστοτόπων και πληρωμών, που είναι βελτιστοποιημένες για smartphone και tablet. Η ενεργοποίηση λύσεων, όπως η γρήγορη ολοκλήρωση αγοράς ή τα ψηφιακά πορτοφόλια, καθίσταται απαραίτητη, ώστε να συμβάλει στη μείωση της τριβής κατά τις ηλεκτρονικές αγορές. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μέχρι το 2025 το m-commerce (εμπόριο μέσω κινητού τηλεφώνου) θα αντιπροσωπεύει σχεδόν το 60% των συνολικών ηλεκτρονικών συναλλαγών. Οι παγκόσμιες συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου το 2020 αποτιμήθηκαν σε πάνω από 2.3 τρισ. δολάρια, ενώ η παγκόσμια αξία ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν 4.8 τρισ. δολάρια. Το m-commerce αναμένεται να αντιπροσωπεύει σχεδόν 5 τρισ. από ένα σύνολο 8 τρισ. της συνολικής αξίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το cart abandonment, το οποίο βρίσκεται σε ύφεση, αποτελεί μια από τις κυριότερες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται online. Οι φορητές συσκευές έχουν το υψηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού, με το 86% να τελειώνει χωρίς πώληση.

Συχνό βράχνα για τους καταναλωτές αποτελούν:

- Η ανάγκη για δημιουργία λογαριασμού, καθώς στην ουσία δεν δίνεται η δυνατότητα για guest checkout.

- Η περιπλοκότητα της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς.

-Η ανάγκη εισαγωγής των στοιχείων της κάρτας, παρόλο που είμαι πελάτης κι έχω ήδη καταχωρήσει τα στοιχεία της κάρτας μου λίγες μέρες πριν στο ίδιο website.

Νέες δυνατότητες ταχύτητας

Η σημερινή οικονομία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες στέλνουν και λαμβάνουν χρήματα και την ίδια ώρα έχουν δημιουργηθεί νέες προσδοκίες ταχύτητας. Οι λύσεις real-time funds disbursements, που προσφέρει η payabl. σε συνεργασία με τα σχήματα καρτών, δίνουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να εκτελούν μεταφορές χρημάτων (B2B, B2C) μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζονται οι πληροφορίες του τραπεζικού λογαριασμού του παραλήπτη. Οι παραλήπτες έχουν 24/7/365  πρόσβαση στα χρήματά τους σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, αντί να περιμένουν μέρες για επιταγές και παραδοσιακές μεταφορές ACH. Οι λύσεις αυτές προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια σε σύγκριση με τα μετρητά ή τις επιταγές αλλά και την ίδια ώρα οδηγούν τις επιχειρήσεις σε εξοικονόμηση κόστους.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Ολύμπιον 23, Libra Tower, 5ος όροφος, 3035, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 25332591

Ε-mail: hello@payabl.com

Ιστοσελίδα: https://payabl.com/ 

Δειτε Επισης

Στην εποχή της digital-first εμπειρίας
Πάνω από 90% του συνόλου των πληρωμών διενεργούνται ηλεκτρονικά
Η τελευταία λέξη στις συναλλαγές
Ψηφιακή Στροφή
Digital Payments: Το νέο πρότυπο