Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Άνοιξε τις πύλες της η πολυαναμενόμενη Cyprus Tech Career Fair(video)

H πολυαναμενόμη και μοναδική έκθεση στο είδος της Cyprus Tech Career Fair άνοιξε τις πύλες της και αναμένεται να υποδεχθεί κατά τη διάρκειά της πλήθος μαθητών, φοιτητών, αλλά και νεαρών επαγγελματιών, που αναζητούν είτε στροφή στην καριέρα τους είτε τα εφόδια που θα αναδείξουν τα ταλέντα τους, καθώς και γονείς που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παιδιά τους.

Στο Cyprus Tech Career Fair που διοργανώνει η ΙΜΗ από 24 έως 26 Νοεμβρίου 2022, 30 και πλέον επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας, καθώς και κορυφαίες εταιρίες με κυρίαρχο συστατικό την ψηφιακή τεχνολογία που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, δηλώνουν παρών στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία για να δώσουν απαντήσεις, πληροφορίες και καθοδήγηση στους επισκέπτες σε καίρια διλήμματα που τους απασχολούν σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές σπουδές και επαγγελματική καριέρα, είτε των ιδίων είτε των παιδιών τους.

Γιατί Tech;

Ιδιαίτερη έμβαση δίδεται στον τομέα της τεχνολογίας, καθώς τα τελευταία χρόνια η Κύπρος καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μετατραπεί σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας προσελκύοντας ταλέντα ή μεγάλες εταιρείες από το εξωτερικό.

Παράλληλα, ολοένα και περισσότερες εταιρείες-κολοσσοί, με κύρια δραστηριότητα την τεχνολογία, επιλέγουν να μεταφέρουν την έδρα των δραστηριοτήτων τους στη χώρα μας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η τεχνολογία, με αφορμή και την πανδημία, έχει κάνει ολοένα και πιο εμφανή την παρουσία της σε όλες τις εκφάνσεις της επαγγελματικής, κοινωνικής και προσωπικής μας ζωής, διανοίγοντας τεράστιες ευκαιρίες και νέα επαγγέλματα συναφές με την τεχνολογία.

Ποιους ενδιαφέρει η Έκθεση

Η Cyprus Tech Career Fair απευθύνεται σε μαθητές/τριες Λυκείου, φοιτητές/τριες, νεαρούς/ες επαγγελματίες και γονιούς που θέλουν να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις σπουδές που θα πρέπει να ακολουθήσουν και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ή θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες.

  • Πληροφορίες

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Πέμπτη και Παρασκευή, 24 & 25 Νοεμβρίου 2022

09:00 – 13:00 & 15:00 – 20:00

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

15:00 – 20:00

Είσοδος ελεύθερη, Κρατική Έκθεση Κύπρου

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Premium Sponsors: Τράπεζα Κύπρου, Jinius

Platinum Sponsor: Exness

Gold Sponsors: Parimatch Tech, Odyssey, Ελληνική Τράπεζα, Amdocs

Silver Sponsors: PwC Κύπρου, ISX Financial, TheSoul Publishing, Murex

Eκθέτες: KPMG, Epic, Ecommbx, JCC Payment Systems, NET U, Cognyte Cyprus, HF Markets, TSYS, Windsor Brokers, MS Electronics, Techlink, Deloitte, OpenWay Group, EY, Singular, ISACA, Mada, Deriv Operations (Cyprus) LTD, MIEEK, EnterCY

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας -  Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Με τη στήριξη: Invest Cyprus, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CYHRMA), CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Tech Association, techisland, Cyprus Public Transport

Χορηγός Επικοινωνίας: Άλφα Κύπρου, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555  Φαξ: 22679820  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Μεγάλη επιτυχία η τελετή αποφοίτησης του CIM-Cyprus Business School
SwissMed Health: Έτσι θα είναι το κέντρο μακροζωίας που ανοίγει στη Λεμεσό (pics&vid)
«Ημέρες Εθελοντισμού» του PwC Foundation
Εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Στρατηγική Έρευνας & Καινοτομίας και Σχέδιο Δράσης 2024-2026
Έως και €400 έκπτωση σε όλα τα smartphones από την Epic
Πρασινίζει η Φασούλα με φύτευση 350 δέντρων από την Imperio
Το νέο ΤΖΟΚΕΡ αναβαθμίζει τα κέρδη από την επόμενη κλήρωση
Πώς πρέπει να είναι τα δικαστήρια του 21ου αιώνα στην Κύπρο
Έρχονται τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ
Αιμοδοσία από τη CiC Automasters και το Jeep Club Cy