Pfizer: Δέσμευση ευθύνης

Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer οι ασθενείς βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιοφαρμακευτική εταιρεία, στόχο έχουμε να καινοτομούμε διαρκώς, να επενδύουμε στην εξέλιξη της επιστήμης, να αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και να ανακαλύπτουμε νέες θεραπείες, που σώζουν ή βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων. 

«Kαινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών». Αυτός είναι παγκοσμίως ο εταιρικός μας σκοπός, που αντανακλά την παράδοση και το πάθος μας, στην προσπάθεια να είμαστε μία από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη θετική συνεισφορά στην ανθρωπότητα. Στην Κύπρο, η Pfizer δραστηριοποιείται από το 1957, αρχικά σε συνεργασία μέσω τοπικών αντιπροσώπων και τα τελευταία 12 χρόνια με δική της παρουσία, συμβάλλοντας στη βελτίωση και την προαγωγή της δημόσιας υγείας, στην ανάπτυξη της οικονομίας και της απασχόλησης. Με ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών περιοχών, όπως η ογκολογία, οι λοιμώξεις, οι καρδιαγγειακές και μεταβολικές παθήσεις, τα σπάνια και τα αυτοάνοσα νοσήματα, η Pfizer διαθέτει σήμερα στην Κύπρο περισσότερα από 80 καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα και εμβόλια.

Συνεισφορά στην κοινωνία

Στην Pfizer  έχουμε δεσμευθεί να συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ζωής των ασθενών στην Κύπρο, στηρίζοντας παράλληλα την κοινωνία σε καλές και δύσκολες περιόδους. Στρατηγική μας προτεραιότητα  είναι να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην κοινωνική ευημερία, να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής ατόμων από ευάλωτες ομάδες και να συμβάλλουμε στην άρση ανισοτήτων στην Υγεία. Παράλληλα, μέσα από τη συνολική επιχειρηματική μας δραστηριότητα, επιδιώκουμε να οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και αμοιβαίου σεβασμού με όλους τους κοινωνικούς εταίρους. Βασική δέσμευση και στρατηγική μας προτεραιότητα είναι να λειτουργούμε με συναίσθηση της περιβαλλοντικής μας ευθύνης και να επιδιώκουμε συστηματικά την όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Pfizer: Η εταιρεία με την καλύτερη φήμη σε Κύπρο και Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα PatientView

Η Pfizer κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα των φαρμακευτικών εταιρειών με την καλύτερη φήμη στην Κύπρο και στην Ελλάδα για το 2021, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του ανεξάρτητου διεθνούς φορέα Patient View, που στηρίχθηκε στην αξιολόγηση συλλόγων και ομάδων ασθενών από τις δύο χώρες. Με βάση την αξιολόγησή της στο σύνολο των δεικτών, η Pfizer αναδείχθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν την έρευνα. Η κατάταξη αυτή αναδεικνύει την παγκόσμια προσήλωση της εταιρείας σε μια στρατηγική, που τοποθετεί τον ασθενή στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητάς της.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Pfizer Ελλάς A.E. Cyprus Branch, Λεωφόρος Αθαλάσσας 26, 2018, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22817690

Ιστοσελίδα: www.pfizer.com

LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/pfizer/

Δειτε Επισης

Pfizer: Δέσμευση ευθύνης
Medochemie: Υγεία για όλους
Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Ένας αιώνας υγείας και ομορφιάς