Νέος CEO της TheSoul Publishing ο Arthur Mamedov

Η TheSoul Publishing, το βραβευμένο ψηφιακό στούντιο που ψυχαγωγεί και αλληλεπιδρά μέσω πρωτότυπου και διασκεδαστικού περιεχομένου προορισμένο για ένα παγκόσμιο κοινό, ανακοινώνει ότι από σήμερα, ο COO Arthur Mamedov θα αναλάβει το ρόλο του CEO της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, η Executive Producer Anastasiia Vinogradova προάγεται σε Chief Creative Officer (CCO). Μαζί, θα προωθήσουν την ανάπτυξη της εταιρείας και των γνωστών brands της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των 5-Minute Crafts®, Bright Side, 123 GO!, Avocado Couple, La La Life, Teen-Z, Baby Zoo, Slick Slime Sam και Polar. Οι ιδρυτές και πρώην συν-διευθύνοντες σύμβουλοι, Pavel Radaev και Marat Mukhametov, θα απέχουν από τις καθημερινές δραστηριότητες για να αναλάβουν μη-εκτελεστικές συμβουλευτικές θέσεις.

Από τη μέρα που ξεκίνησε να εργάζεται στη TheSoul Publishing, ο Arthur Mamedov έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη ισχυρών, αξιόπιστων σχέσεων με τις μεγαλύτερες εταιρείες social media στον κόσμο, εδραιώνοντας έναν διαρκώς αυξανόμενο κατάλογο συνεργατών παγκόσμιας διανομής, συμπεριλαμβανομένων των TikTok, Snap, Facebook και YouTube. Επιπλέον, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση των βασικών λειτουργιών της εταιρείας και στη διαμόρφωση της στρατηγικής της TheSoul. 

«Η TheSoul Publishing έχει φτάσει σε ύψη που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί και είμαι ενθουσιασμένος που θα πάρω αυτό το δυναμικό στούντιο στο μέλλον, βασιζόμενοι στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα για να ψυχαγωγήσουμε το παγκόσμιο κοινό μας», δήλωσε ο νέος CEO Arthur Mamedov. «Μεταξύ νέων επιχειρηματικών και δημιουργικών συνεργασιών, βελτιωμένων ευκαιριών διανομής και μιας πρωτοποριακής προσέγγισης παγκόσμιας παραγωγής, η TheSoul αναδεικνύεται γρήγορα ως ηγέτης περιεχομένου ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς».

Τη νέα οργανωτική δομή και το επιχειρηματικό πλαίσιο θα ακολουθήσει προγραμματισμός για πάνω από ένα χρόνο. Αυτές οι θεμελιώδεις αλλαγές υποστηρίζουν το όραμα της εταιρείας να επεκτείνει τη συνεχή δυναμική του στούντιο.

Η TheSoul Publishing είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και γνωστή για τις διορατικές επιχειρηματικές της προσεγγίσεις. Για να διατηρηθεί αυτή η φήμη, είναι απαραίτητο να εξελιχθεί και να μεταβεί σε μια νέα γενιά ηγετών. Την επόμενη χρονιά, η TheSoul Publishing θα δημιουργήσει περισσότερες λειτουργικές αποδόσεις με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής της ροής.

Προηγουμένως, η πλέον CCO Anastasiia Vinogradova ηγήθηκε των υπεύθυνων ομάδων για μερικά από τα πιο δημοφιλή και ταχέως αναπτυσσόμενα κανάλια του TheSoul, όπως το La La Life και την ραγδαία ανερχόμενη καλλιτέχνη της ψηφιακής ποπ, Polar. Η Vinogradova δήλωσε σχετικά:

«Η δημιουργικότητα βρίσκεται πραγματικά στην καρδιά αυτού του στούντιο. Είμαι ενθουσιασμένη που θα μεγιστοποιήσω τις απεριόριστες δυνατότητες της TheSoul και θα επεκτείνω το χαρτοφυλάκιό μας με παιχνιδιάρικο και άκρως ελκυστικό περιεχόμενο. Για να ψυχαγωγήσουμε το διαδικτυακό κοινό, θα πειραματιστούμε, θα καινοτομήσουμε και, το σημαντικότερο, θα συνεχίσουμε να το διασκεδάζουμε στην πορεία».

Έχοντας ως βάση του τα κεντρικά γραφεία της TheSoul Publishing στην Κύπρο, ο Mamedov θα επιβλέπει τη διεθνή ομάδα της εταιρείας, που εκτείνεται σε περισσότερες από 70 χώρες και έξι ηπείρους. Ως CCO, η Vinogradova θα επιβλέπει τη δημιουργική παραγωγή και θα διαχειρίζεται δημιουργικές ομάδες στα υπερσύγχρονα στούντιο της TheSoul Publishing στη Λεμεσό, τη Ρίγα της Λετονίας και τη Βουδαπέστη καθώς και μια παγκόσμια ομάδα παραγωγής εξ αποστάσεως.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι για το ψηφιακό στούντιο που δημιουργήσαμε και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η TheSoul Publishing βρίσκεται σε πολύ ικανά χέρια», δήλωσαν οι Pavel Radaev και Marat Mukhametov, ιδρυτές και πρώην συν-διευθύνοντες σύμβουλοι. «Ο Arthur και η Anastasiia σίγουρα θα οδηγήσουν σε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο επιτυχίας τα επόμενα χρόνια, χρησιμοποιώντας την ηγεσία, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική τους οξυδέρκεια για να ανεβάσουν την TheSoul Publishing στο επόμενο επίπεδο».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη TheSoul Publishing, επισκεφτείτε www.thesoul-publishing.com.

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης