Γιώργος Πέτρου: Η γιαγιά Κακουλού το πρότυπό μου

Τιμιότητα, ειλικρίνεια, σεβασμός, σκληρή δουλειά και πολλή μελέτη, υπό την προϋπόθεση ότι αγαπάς αυτό που κάνεις, είναι τα συστατικά εκείνα που για τον σημερινό φιλοξενούμενο της διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής του InBusiness TV, «More Than a Business Leader», συνηγορούν στην επιτυχία. 

Ο λόγος για τον ιδρυτή και γενικό διευθυντή της Α/ΦΟΙ Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα (Αλάμπρα) Γιώργο Πέτρου, έναν αυστηρό και απαιτητικό, όπως ο ίδιος δηλώνει, επιχειρηματία, που την ίδια ώρα όμως παραμένει ανθρώπινος και στενός φίλος με όλους τους συνεργάτες του. 

Έχοντας ως πρότυπο την μητέρα του, την γιαγιά Κακουλού που εικονίζεται στη γνωστή σε όλους μας γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων «η γιαγιά», ο Γιώργος Πέτρου θέτει τον πήχη ψηλά, θέλοντας να βλέπει πάντα πρόοδο και να στηρίζεται σε στερεές βάσεις.    

Τι θα έκανε αν είχε ένα μαγικό ραβδί, ποια η απόφαση που θα λάμβανε αν ήταν υπουργός Οικονομικών και ποια η φράση που χρησιμοποιεί συχνά;

Οι απαντήσεις, όπως και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες, στη συνέντευξη που ακολουθεί: 

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore than A Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit