Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Icon: Έπιασε κορυφή το στολίδι της Λεμεσού

Ένα βήμα πριν την αποπεράτωση βρίσκονται τα έργα για την κατασκευή του Icon, του μεγαλεπήβολου project της Imperio, το οποίο θα αποτελεί στολίδι για τη Λεμεσό. Μόλις πρόσφατα αποπερατώθηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες στην κορυφή του κτηρίου και απομένουν εργασίες κυρίως στους εσωτερικούς χώρους του, με τα διαμερίσματα των χαμηλότερων ορόφων να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Παραδίδεται περί τα τέλη Ιουλίου
Το έργο αναμένεται να παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του εντός των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων, και συγκεκριμένα περί τα τέλη Ιουλίου 2021.

Το εντυπωσιακό κτήριο ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων, βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και την πόλη. Το Icon αποτελείται από 60 πολυτελείς κατοικίες υψηλού σχεδιασμού από την Obliq Interiors και διαθέτει πολυάριθμες ανέσεις και υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων, στο εσωτερικό των πολυτελών κατοικιών του Icon έχουν εγκατασταθεί έξυπνα συστήματα αυτοματισμού, ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις των ενοίκων του, καθώς και άλλες καινοτομίες, όπως κρυφά συστήματα κλιματισμού και ενδοδαπέδια θέρμανση. Όλες οι κατοικίες του Icon είναι ευρύχωρες, ενώ είναι επενδυμένες με το εντυπωσιακό μάρμαρο Πάρνωνα.
 

Εντυπωσιακό μπαρ και Water Club στον 10ο όροφο
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 10ο όροφο του κτηρίου η Imperio έχει σχεδιάσει και θα λειτουργεί ένα εντυπωσιακό μπαρ και Water Club, το οποίο θα διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης με θέα τη θάλασσα, ενώ όλες οι εγκαταστάσεις θα περιβάλλονται από περίτεχνους κήπους.

Στον ίδιο όροφο θα λειτουργεί επίσης εστιατόριο, προσφέροντας εκλεκτή κουζίνα μαζί με πανοραμική θέα στους επισκέπτες. Επιπλέον, στον 11ο όροφο του κτηρίου θα στεγαστεί το πιο εντυπωσιακό Fitness και Yoga Club της Λεμεσού, το οποίο θα προσφέρει στους ενοίκους όλες τις υπηρεσίες γυμναστηρίου και στούντιο γιόγκα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Icon υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.limassolicon.com.

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια