Ο Άγγελος Λοΐζου στο ΔΣ της Leptos Calypso Hotels

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Leptos Calypso Hotels διορίστηκε ο Άγγελος Λοΐζου, ως Μη Εκτελεστικός - Ανεξάρτητος Σύμβουλος.

Ο Άγγελος Λοΐζου είναι Ορκωτός Λογιστής, Μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW). Έχει αφυπηρετήσει από την PwC Κύπρου από τη θέση του COO και της διευθυντικής ομάδας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της 30ετούς καριέρας του στην PwC έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη διαφόρων επαγγελματικών υπηρεσιών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών νομικών και γραμματειακών υπηρεσιών, τοπικών υπηρεσιών συμμόρφωσης και υπηρεσιών Τουρισμού, φιλοξενίας και αναψυχής. Ο ρόλος του στη διαχείριση του Οίκου περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τη διαχείριση πληροφορικής και των ακινήτων.

Είναι μέλος και τέως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του διεθνούς Συνδέσμου Συμβούλων Τουρισμού και Φιλοξενίας (ISHC) και μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών στην Κύπρο, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε διάφορα θέματα παροχής χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (2014-2018), κατά τη διάρκεια του οποίου ο τουρισμός έχει αυξηθεί κατά 63%.

Είναι ιδρυτής του Ομίλου Εταιρειών Calmco, προσφέροντας εταιρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συμμόρφωσης και υπηρετεί ως Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δειτε Επισης

Ενεπλάκη σε τροχαίο η Λαγκάρντ-Η κατάσταση της υγείας της
Πένθος στο ΤΕΠΑΚ-Έφυγε η καθηγήτρια Χριστιάνα Κούτα
CL8: Καθήκοντα Business Development Manager στον Μιχάλη Τσιστράκη
Η Άντρια Νεοκλέους νέα Εκτελεστική Διευθύντρια του «Hope For Children»
Soula App: Η κυπριακή startup στην οποία επένδυσε η Νατάλια Βοντιάνοβα
Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου: Οι προκλήσεις στην ΑΗΚ και το ταξίδι της Tototheo
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου)
Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος: Το χρήμα της Εκκλησίας είναι ιερό
Το νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ
Δημήτρης Δημητρίου: Τοποθετούμαι στον κοινωνικό φιλελευθερισμό (video)