Νέα ιστοσελίδα από το μέλι «Όρος Μαχαιρά»

Η εταιρεία «Όρος Μαχαιρά» εχει προχωρήσει στη δημιουργία νέας σύγχρονης ιστοσελίδας (www.orosmaxaira.com) στην οποία ο επισκέπτης θα μπορεί όχι μόνο να δει όλα τα προϊόντα  μέλισσας αλλά και να τα αγοράσει αφού η νέα σελίδα προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

Η ανανέωση της ιστοσελίδας είναι το επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας προς μια νέα εποχή, η οποία σηματοδοτήθηκε λίγους μήνες πριν με τα εγκαίνια ενός από τα πιο σύγχρονα μελισσοκομεία στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των μεσσοχωριών της επαρχίας Λάρνακας μεταξύ των χωριών Μελίνη και Οδού. 

Η νέα ιστοσελίδα ‘’Όρος Μαχαιρά’’ λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει εκτός από το γνωστό σε όλους μέλι «Όρος Μαχαιρά» (το οποίο μπορεί να προμηθευτεί από όλες της υπεραγορές παγκύπρια) και άλλα προϊόντα μέλισσας όπως γύρη, βασιλικό πολτό, κηρήθρα και βάμμα πρόπολης.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει προχωρήσει και στη δημιουργία μιας νέας σειράς προϊόντων περιποίησης δέρματος με βάση προϊόντα μέλισσας. Αυτή τη στιγμή στη σειρά περιλαμβάνονται βιολογικό σαπούνι με μέλι, βάλσαμο για τα χείλη από κερί μέλισσας και δύο κηραλοιφές για σκασμένα χέρια και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Επίσης, στη νέα σελίδα www.orosmaxaira.com προσφέρεται η δυνατότητα κράτησης σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τους χώρους του νέου εργοστασίου, στο οποίο μπορούν να ξεναγηθούν και να μάθουν όλα σχετικά με το μέλι και τη μέλισσα.

Τέλος, στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει blog γεμάτο με συνταγές αλλά και ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την αξία του μελιού και όλων των άλλων προϊόντων της μέλισσας στη ζωής του ανθρώπου, όπως επίσης και άρθρα σχετικά με την σημασία της μέλισσας στο οικοσύστημα και την ανάγκη προστασίας της.

Website: www.orosmaxaira.com

Δειτε Επισης

Εργασιακά: Αποκλίσεις και διαφωνίες, αλλά στη μεγάλη εικόνα κοινές προσεγγίσεις
Προς κατάθεση στη Βουλή το νομοσχέδιο για δικαστήριο εκποιήσεων
Ετήσια μείωση 5,2% στις συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών
The Cyprus Gateway: Άνοιγμα στις εταιρείες και στους επενδυτές στον τομέα της ενέργειας
Ν. Χριστοδουλίδης: Παρουσιάζουμε ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό για το φυσικό αέριο
ΦΠΑ 5% για πρώτη κατοικία: Θέλει όριο όσον αφορά το εμβαδόν η Κομισιόν
Shacolas Tower: Ενοικιάζεται μέρος του ιστορικού εμπορικού κτηρίου της Λευκωσίας
Thanos Hotels: Το Amyth of Mykonos και η πιθανότητα μιας νέας επένδυσης (pics)
Μάριος Λουκαΐδης: Από το «Εγώ» στη «Συνομοσπονδία των Ξαδελφιών»
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο