Νέα ιστοσελίδα από το μέλι «Όρος Μαχαιρά»

Η εταιρεία «Όρος Μαχαιρά» εχει προχωρήσει στη δημιουργία νέας σύγχρονης ιστοσελίδας (www.orosmaxaira.com) στην οποία ο επισκέπτης θα μπορεί όχι μόνο να δει όλα τα προϊόντα  μέλισσας αλλά και να τα αγοράσει αφού η νέα σελίδα προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

Η ανανέωση της ιστοσελίδας είναι το επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας προς μια νέα εποχή, η οποία σηματοδοτήθηκε λίγους μήνες πριν με τα εγκαίνια ενός από τα πιο σύγχρονα μελισσοκομεία στην Κύπρο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των μεσσοχωριών της επαρχίας Λάρνακας μεταξύ των χωριών Μελίνη και Οδού. 

Η νέα ιστοσελίδα ‘’Όρος Μαχαιρά’’ λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει εκτός από το γνωστό σε όλους μέλι «Όρος Μαχαιρά» (το οποίο μπορεί να προμηθευτεί από όλες της υπεραγορές παγκύπρια) και άλλα προϊόντα μέλισσας όπως γύρη, βασιλικό πολτό, κηρήθρα και βάμμα πρόπολης.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία έχει προχωρήσει και στη δημιουργία μιας νέας σειράς προϊόντων περιποίησης δέρματος με βάση προϊόντα μέλισσας. Αυτή τη στιγμή στη σειρά περιλαμβάνονται βιολογικό σαπούνι με μέλι, βάλσαμο για τα χείλη από κερί μέλισσας και δύο κηραλοιφές για σκασμένα χέρια και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Επίσης, στη νέα σελίδα www.orosmaxaira.com προσφέρεται η δυνατότητα κράτησης σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τους χώρους του νέου εργοστασίου, στο οποίο μπορούν να ξεναγηθούν και να μάθουν όλα σχετικά με το μέλι και τη μέλισσα.

Τέλος, στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει blog γεμάτο με συνταγές αλλά και ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την αξία του μελιού και όλων των άλλων προϊόντων της μέλισσας στη ζωής του ανθρώπου, όπως επίσης και άρθρα σχετικά με την σημασία της μέλισσας στο οικοσύστημα και την ανάγκη προστασίας της.

Website: www.orosmaxaira.com

Δειτε Επισης

Κραυγή αγωνίας από τα μικρά και παραδοσιακά τυροκομεία της Κύπρου- «Κύριε Πρόεδρε…»
Coca-Cola ΗΒC Kύπρου: Επιβράβευσε άριστους φοιτητές Tμήματος Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης του ΠΚ
Δεν θα αντιδράσουν για την ώρα οι αιγοπροβατοτρόφοι στο διάταγμα για χαλλούμι-Η διορία σε Παναγιώτου
Ικανοποίηση Υπουργείου Γεωργίας για τα «τερτζιελλούθκια»-Τι σημαίνει η καταχώρισή τους ως ΠΓΕ
Πόρτα στην Μαρία Παναγιώτου από τους αγελαδοτρόφους-«Αχρείαστη η όποια συνάντηση για το χαλλούμι»
Jumbo: Αυξημένες κατά 4% οι πωλήσεις στην Κύπρο το πρώτο εξάμηνο
Κομισιόν: Νέα προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη για τα κυπριακά τερτζιελλούθκια
Μειώθηκε κατά €618 εκ. το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πεντάμηνο
Hyundai Santa Fe XRT: Αναγνωρίζεται ως η ιδανική λύση για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας
Α. Χατζηαδάμου: Ευεργετική για την αγορά η παράταση για τα καπάκια στα πλαστικά, δυσφορούν οι καταναλωτές