Καθημερινές συναλλαγές με χρήση του smartphone ως τερματικού πληρωμών

Η τεχνολογία tap-to-phone ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι καθημερινές συναλλαγές. Η χρήση των smartphones σε τερματικά πληρωμών δίνει τεράστια ευελιξία στους χρήστες. Εκτός από το ότι οι πωλητές χρησιμοποιούν απλώς μια εφαρμογή (application) στο κινητό τους, ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά περίπλοκα τερματικά πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μειώσουν στο ελάχιστο τις πληρωμές με μετρητά.

Μία εξαιρετική εμπειρία tap-to-phone παρέχει η Link4pay SoftPOS (https://www.link4pay.com/softpos), η οποία αποδέχεται πληρωμές με διεθνείς κάρτες (Visa & Mastercard), με ελάχιστες χρεώσεις, κάνοντας την καθημερινότητα μίας επιχείρησης πολύ πιο εύκολη και απλή! Με τη Link4pay SoftPOS ,η επιχείρηση απαλλάσσεται από την ανάγκη αγοράς ή ενοικίασης τερματικού καρτών, η οποία αποτελεί μία δαπανηρή επιλογή, που συμπεριλαμβάνει ανάγκες συντήρησης, επισκευής ή αντικατάστασης, τα καλώδια αλλά και το χαρτί για εκτύπωση αποδείξεων από το μηχάνημα. Η μετατροπή του σημείου πώλησης σε ένα app στο κινητό, εξαφανίζει όλα αυτά τα έξοδα, εύκολα, γρήγορα και πρακτικά, μειώνοντας ταυτόχρονα και την καθημερινή ταλαιπωρία.

Εξάλλου, πολλές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που παρέχουν τις υπηρεσιές τους εκτός των χώρων εργασίας τους καταλήγουν να μην πληρώνονται ποτέ, καθώς δεν υπάρχει πλήρης διαβεβαίωση ότι ο πελάτης θα εξοφλήσει το τιμολόγιο και θα στείλει την ηλεκτρονική πληρωμή μετά την επίσκεψη. Με τη Link4pay SoftPOS όμως, το κινητό τηλέφωνο  λειτουργεί πλέον και ως τερματικό πληρωμών, απαλλάσσοντας από κάθε ανησυχία, αφού δίνει τη δυνατότητα λήψης πληρωμών επί τόπου, παρέχοντας όλες τις ασφαλιστικές δικλίδες.

Επιπλέον, η λύση Link4pay SoftPOS παρέχει την ευχέρεια να αρχειοθετούνται όλες τις συναλλαγές σε ένα σημείο, δίνοντας πρόσβαση σε μια ψηφιακή πλατφόρμα με πληροφορίες για τις συναλλαγές, που επιτρέπει να διατηρούνται όλα τα οικονομικά στοιχεία ενημερωμένα κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Με αυτό τον τρόπο η Link4pay SoftPOS εξελίχθηκε παγκοσμίως ως ο πλέον ιδανικότερος τρόπος για να αναπτυχθεί μία επιχείρηση τεχνολογικά, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.  

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ: Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.link4pay.com/softpos/

77 77 67 57

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit