Ντ. Λευκαρίτης: Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα

Ποια συστατικά θεωρεί ως απαραίτητα για την επιτυχία; Ποιος είναι το πρότυπό του και τι θεωρεί ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του; Απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, ανάμεσα σε άλλα, δίνει ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public, Ντίνος Λευκαρίτης, μιλώντας στη νέα διαδικτυακή εκπομπή του InBusinessTV, «More Than a Business Leader». 

Ο κ. Λευκαρίτης ξεδιπλώνει τις σκέψεις του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζει, τόσο την επαγγελματική όσο και προσωπική του ζωή. Άνθρωπος εκ φύσεως αισιόδοξος, δεν υποβαθμίζει την αξία του παράγοντα τύχη, ενώ τονίζει πως η οικογένειά του είναι για τον ίδιο ό,τι πολυτιμότερο. Όσον αφορά τις διαπροσωπικές του σχέσεις, μια... ματιά με το συνομιλητή του είναι αρκετή για τον ίδιο να τον «αποκρυπτογραφήσει» από την πρώτη στιγμή.  

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore than A Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit