Συνεργασία Cyfield με Πανεπιστήμιο Κύπρου για εργασιακή εμπειρία ή απασχόληση φοιτητών

Ο Όμιλος Cyfield, στα πλαίσια της πάγιας τακτικής του να στηρίζει τους νέους μας, άρχισε συνεργασία με το Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με στόχο την πρόσληψη φοιτητών/τριών και απόφοιτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, είτε για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, είτε για πλήρη απασχόληση. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος προσφέρει στα νέα στελέχη ειδικά προγράμματα ένταξης και καθοδήγησης  για την ομαλή προσαρμογή τους στον οργανισμό και στην αγορά εργασίας γενικότερα.  

Για την πληροφόρηση των φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου Κύπρου  διοργανώθηκε από το Κέντρο Σταδιοδρομίας διαδικτυακή εταιρική παρουσίαση σχετικά με τις δραστηριότητες του Ομίλου Cyfield στον ευρύτερο κατασκευαστικό τομέα καθώς και στην παραγωγή ενέργειας. 

Στη διάρκεια της παρουσίασης η κα. Δέσποινα Χρυσοχού,  Executive Director του Ομίλου Cyfield, ανέδειξε τα επιτεύγματα, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Όμιλος. Στη συνέχεια, απαντήθηκαν  ερωτήματα  φοιτητών αναφορικά με τις ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης και ανέλιξης και παρατέθηκαν λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία προσλήψεων από τον  κ. Κυριάκο Ανδρέου, Group HR Manager. Τέλος, ο  κ. Joseph Μαλτέζος, Project Manager, αναφέρθηκε στις απαραίτητες δεξιότητες και απαιτήσεις που απαιτούνται στον τομέα της διαχείρισης έργων, τονίζοντας πως το εύρος των έργων που διαχειρίζεται ο Όμιλος δίνει την ευκαιρία σε νέα στελέχη να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία. 

Οι δύο οργανισμοί στοχεύουν στην οικοδόμηση μιας αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας  και βρίσκονται σε διάλογο για  ένα ευρύ φάσμα κοινών δράσεων.  

Σύμφωνα με την κα Χρυσοχού «αποτελεί πλέον γεγονός ότι η  στενότερη συνεργασία μεταξύ πανεπιστημίων και επιχειρήσεων μπορεί  να βοηθήσει τους φοιτητές/τριες να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες και νοοτροπίες που απαιτούνται στην αγορά εργασίας, και να συμβάλουν σημαντικά στην προσωπική τους ανάπτυξη».

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου