Ενημερωτική εκστρατεία για τη γονιμότητα και τη δωρεά ωαρίων από την Cryos

Με επίκεντρο το καίριο ζήτημα της υπογονιμότητας που επηρεάζει την ποιότητα ζωής και συνιστά πρόβλημα για σημαντικό ποσοστό ζευγαριών, τους παράγοντες που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπισή της, αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει η δωρεά ωαρίων είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί το κοινό σε μια ειδική ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα στο Mall of Cyprus, η εξειδικευμένη εταιρεία Cryos, που αποτελεί τη μεγαλύτερη τράπεζα ωαρίων και σπέρματος.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι της Cryos ενημέρωσαν τους παραβρισκόμενους για τις βασικές αιτίες που επηρεάζουν την ικανότητα τεκνοποίησης τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών, όπως το κάπνισμα, η λήψη φαρμάκων, η κατανάλωση αλκοόλ, η μη διατήρηση υγιούς βάρους και υγιεινής διατροφής, η έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία, αλλά και η ηλικία.  Σύμφωνα με έρευνες, περίπου 1 στα 6 ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας σε κάποια στιγμή. Στο 1/3 των περιπτώσεων, περίπου, το πρόβλημα εντοπίζεται στο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας. Σε κάποιες περιπτώσεις, η τεκνοποίηση μέσω δωρεάς ωαρίων μπορεί να είναι η λύση.
 
Κοπέλες ηλικίας 18 έως 32 ετών μπορούν να γίνουν δότριες ωαρίων και να βοηθήσουν μια γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υπογονιμότητας να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να αποκτήσει το δικό της παιδί. Όσες γυναίκες έχουν προβεί σε αυτή την πράξη περιγράφουν τη δωρεά ως τη σημαντικότερη και ανταποδοτικότερη απόφαση που μπορεί να πάρει μια γυναίκα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δωρεάς ωαρίων στην Κύπρο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eggdonor-cy.cryosinternational.com/.

Δειτε Επισης

Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
CYPIN: Οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Mitsubishi Heavy Industries
Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ