Νέα ιστοσελίδα για τα Duty Free των κυπριακών αεροδρομίων

H Εταιρεία Καταστήματα Αδασμολόγητων Ειδών (Cyprus Duty Free Shops) προχώρησε σε δημιουργία καινούργιας ιστοσελίδας, προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. 

Ο ιστοχώρος ο οποίος σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την εταιρεία Webarts, έχει σκοπό να εξυπηρετήσει ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες που περνούν μέσω των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου. "Με το νέο ιστόχωρο τώρα μπορούν να πάρουν μια αναλαμπή αυτών που θα αναμένουν όταν επισκέπτονται τα καταστήματα" αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.
 
Παράλληλα, τονίζεται: "Μια σημαντική εμπειρία αγορών αναμένει τους πελάτες, με πάνω από 5.000 τμ. των κύριων εμπορικών σημάτων σε όλα τα τμήματα όπως είδη μόδας, ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, αρώματα,  καλλυντικά, βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων, οινοπνευματώδη ποτά,  καπνικά είδη, είδη ταξιδιού, ηλεκτρονικά καθώς και αποκλειστικές έννοιες όπως τα ουίσκι  βύνης ‘Uisge Beatha’, το Κατάστημα ‘Κελάρι’ (κρασιά και σαμπάνιες) και το κατάστημα ‘Κυπριακά’ με μεγάλη ποικιλία Κυπριακών προϊόντων".

Ο ιστοχώρος παρουσιάζει  λεπτομερείς χάρτες των καταστημάτων και στους δύο αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου μαζί με τα εμπορικά σήματα και παραδείγματα προϊόντων από κάθε τμήμα επιτρέποντας στους επισκέπτες να προγραμματίζουν τις αγορές τους πριν ταξιδέψουν ούτως ώστε να μην ανησυχούν  για τους χρονικούς περιορισμούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
 
Οι επισκέπτες στον ιστοχώρο μπορούν να εκμεταλλευτούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως "ρωτείστε τους εμπειρογνώμονές μας", υπηρεσία η οποία παρέχει συμβουλές από ειδικό προσωπικό το οποίο μπορεί να βοηθήσει και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις σπάνιες και ειδικές εκδόσεις (ουίσκι βύνης) καθώς για οτιδήποτε άλλο. 

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν το τμήμα "ειδικές προσφορές" που απαριθμεί τις μεγάλες προσφορές που μπορούν να βρεθούν στα καταστήματα, την υπηρεσία "shop & collect", το τμήμα "Ειδήσεις & Γεγονότα" όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις πρόσφατες προωθήσεις  και δραστηριότητες στα αεροδρόμια, το τμήμα "λιανικών exclusives" που χαρακτηρίζει προϊόντα που προσφέρονται  αποκλειστικά και μόνο στον αερολιμένα, το τμήμα "ενημερωτικό δελτίο" όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να λαμβάνουν  αποκλειστικές ειδήσεις των  προσφορών και προωθήσεων και πολλά άλλα.
 
"Το φωτεινό και ευχάριστο σχέδιο του ιστοχώρου παρέχει γρήγορη και εύκολη ναυσιπλοΐα  και το περιεχόμενο του ενημερώνεται τακτικά εξασφαλίζοντας τις πληροφορίες να είναι πάντα σχετικές" αναφέρει καταληκτικά η εταιρεία.

Δειτε Επισης

«Κατέρρευσε» το deal εξαγοράς της Wiz από τη Google έναντι $23 δις
Πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός μεταμορφώνει την επιχείρησή σας
Στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. η Meta για το «πληρωμή ή συγκατάθεση»
Τα αποτελέσματα τεχνολογικών γιγάντων θα αποκαλύψουν τα οικονομικά οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης
Τα τριμηνιαία αποτελέσματα τεχνολογικών γιγάντων δίνουν εικόνα για τα οικονομικά οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης
Απολογήθηκε ο CEO της Crowdstrike για το blackout-Επανέρχονται τα συστήματα
Microsoft: Επιδιορθώθηκε το πρόβλημα, συνεχίζουν να επηρεάζονται εφαρμογές και υπηρεσίες
Microsoft: Λαμβάνει μέτρα για διόρθωση της βλάβης που επηρεάζει επιχειρήσεις παγκόσμια
Η Microsoft έβγαλε... off αεροπορικές, τράπεζες, χρηματιστήρια παγκοσμίως-Καταιγισμός από βλάβες
Καριέρα στην κανονιστική τεχνολογία-Γιατί οι επαγγελματίες επιλέγουν να εργάζονται στην Complytek