La Cosa Nostra από την Haze Team

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα, η Haze Team θα παρουσιάσει στο  Patio Cocktail Bar το πρώτο theme “Milano da Bere” της σεζόν, το αγαπημένο “La Cosa Nostra”.

Οι διοργανωτές θα μας μεταφέρουν πίσω στην λαμπερή δεκαετία των ΄20, την εποχή όπου η Σικελική μαφία με την ονομασία “La Cosa Nostra” επέβαλλε το δικό της νόμο σε Ιταλία και Αμερική. Το theme party θα περιλαμβάνει live μουσικά και χορευτικά shows ενώ οι διοργανωτές θα μοιράσουν accessories στο κοινό που θα θυμίζουν flapper girls και gangsters! 

To open buffet που ετοιμάζει ο chef του Patio, θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 18:30 έως τις 20:30, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση! Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα αναλάβει, το exclusive duo των “Milano da Bere”, DJK και Andrew P.

Βασικός χορηγός του Milano da Bere είναι το ουίσκι CHIVAS REGAL EXTRA, το οποίο εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία LaikoCosmos Trading. Χορηγός επικοινωνίας είναι το εταιρικό portal InBusinessΝews.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 - 99 092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze,  www.hazeteam.com.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor