Τα πανηγύρια χαράς μετονομάζονται σε Coop Kids Festivals

Γιορτές χαράς και διασκέδασης για τα παιδιά θα διοργανωθούν σε όλες τις πόλεις την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Ραδιομαραθώνιο 2015, τον οποίο συνδιοργανώνουν ο Συνεργατισμός και το Super fm.

Τα Coop Kids Festivals θα υποδεχτούν τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα για να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εικαστικό και θεατρικό εργαστήρι. Mπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των φεστιβάλ στην ιστοσελίδα  http://radiomarathonios2015.com/

Στη Λευκωσία το Coop Kids Festival θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του Πανεπιστημίου Κύπρου στην οδός Καλλιπόλεως, στη Λεμεσό στο ΓΣΟ, στην Πάφο στο Πάρκο Πλατείας Δημαρχείου, στη Λάρνακα στην Πλατεία Ευρώπης και στην Αμμόχωστο στην Πλατεία Δημαρχείου Παραλιμνίου. Η είσοδος μόνο για τα παιδιά θα είναι 5 ευρώ (γονείς και συνοδοί δωρεάν) και θα λάβουν ως δώρο τη συλλεκτική κονκάρδα του Ραδιομαραθωνίου 2015 «συμμετοχή».

Σκοπός του φετινού Ραδιομαραθωνίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των παιδιών, όπως αυτά καταγράφονται στη Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 1989. Στη Σύμβαση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, θρησκείας, νοητικής ή σωματικής κατάστασης, χρειάζονται ειδική φροντίδα και προστασία.

 

Δειτε Επισης

Πρόγευμα με τρεις γενιές επιτυχημένων ασφαλιστών
Ταξίδι στον Μπλε Κύκλο
Λαμπερή πρεμιέρα για τα Chivas Jazz Nights
Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM
Τα Arla® protein και τα FULFIL Nutrition, δίπλα στους αθλητές
Huawei: Εκτός από την τεχνολογία, μετρ και στη... φιλοξενία (pics)
Η τραγουδίστρια Nicki Minaj ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία
Farah Shammas: Σε ποια χώρα έφαγε το καλύτερο vegan φαγητό (video)
Έκθεση Identity Objects του Χρίστου Συμεωνίδη στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τρ. Κύπρου
Μια μοναδική αποκριάτικη γιορτή χάρισε το εμπορικό πάρκο Neo Plaza