Vassos Eliades: Στο θρυλικό Ράλι Dix Mille Tours du Castellet με πελάτες

Τον περασμένο Οκτώβριο πραγματοποιήθηκε το θρυλικό Ράλι Dix Mille Tours du Castellet 2015, που πραγματοποιήθηκε στη διαδρομή Circuit Paul Ricard στην Γαλλία.

Η εταιρεία Vassos Eliades Accessories Ltd και ο οίκος Zenith, επίσημος χρονομέτρης του θρυλικού Ράλι, διοργανώσαν ταξίδι για πελάτες της εταιρείας, με σκοπό να μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά το μοναδικό θέαμα.

Οι πελάτες απόλαυσαν αποκλειστικά δείπνα με εκπροσώπους του οίκου και συμμετέχοντες του Ράλι καθώς και μαθήματα karting.

Εξάλλου, στις 10 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 10ου Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου Πλατρών, με παράλληλη εκκίνηση από Λευκωσία και Λεμεσό, με ενδιάμεσο σταθμό στον Καλοπαναγιώτη και τελικό προορισμό τις Πλάτρες.

Η εταιρεία Vassos Eliades Accessories Ltd αντιπρόσωποι του οίκου Zenith στην Κύπρο, επίσημου χορηγού του Ράλι, διοργανώσαν διήμερη εκδρομή με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Casale Panagiotis στον Καλοπαναγιώτη για 40 πελάτες της εταιρείας για να μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά, αυτό το μοναδικό θέαμα.

Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αποκλειστικό σεμινάριο και να μιλήσουν με εκπροσώπους του οίκου που ήρθαν αποκλειστικά για το γεγονός αυτό καθώς και με τους οδηγούς του Ράλι.

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor