«Η ΓΙΑΓΙΑ στηρίζει την Κτηνοτροφία»

Πραγματοποιήθηκε στις 02 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία η 2η Παγκύπρια Δεξίωση Αιγοπροβατοτρόφων  «ΑΛΑΜΠΡΑ» . Με σύνθημα «Η ΓΙΑΓΙΑ στηρίζει την Κτηνοτροφία», η εταιρεία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΤΔ τίμησε τους συνεργάτες της στον κλάδο της Κτηνοτροφίας, υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας κ. Νίκου Κουγιάλη.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης, ήταν η ένδειξη εκτίμησης και αγάπης προς τους αγωνιστές του κλάδου της κτηνοτροφίας – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Πέτρου- οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά την εταιρεία. Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλους τους συνεργάτες ως ένδειξη ευχαριστίας για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους.

Ο κύριος Πέτρου τόνισε στην ομιλία του ότι η Κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία πρέπει πλέον να στρέψουν την προσοχή τους στην έμπρακτη στήριξη της αιγοπροβατοτροφίας ενώ  επιτακτική είναι η ανάγκη της εξαγγελίας ουσιαστικών μέτρων για στήριξη και προώθηση του κλάδου. 

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, στην δική του ομιλία ευχαρίστησε την γαλακτοβιομηχανία για το κάλεσμα της να θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση, και υπογράμμισε την σημαντική και πολύπλευρη συμβολή της εταιρείας στην κυπριακή κτηνοτροφία, βιομηχανία και στις εξαγωγές.

Επιπρόσθετα ο Υπουργός  ανέφερε  ότι η διαδικασία κατοχύρωσης του Χαλουμιού ως ΠΟΠ προϊόν είναι στην τελική ευθεία και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα κατοχυρωθεί ως Κυπριακό προϊόν.

Παράλληλα η εταιρεία Α/φοι Πέτρου καθιερώνοντας το θεσμό της βράβευσης κτηνοτρόφων συνεργατών της που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του χρόνου, ως ένδειξη εκτίμησης και ευχαριστίας για τις υπηρεσίες τους, βράβευσε 4 κτηνοτρόφους. 

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης στις οικογένειες τεσσάρων συνεργατών  κτηνοτρόφων οι οποίοι έχουν φύγει τον τελευταίο χρόνο από την ζωή και ήταν τεράστια η  προσφορά τους τόσο στη γαλακτοβιομηχανία μας όσο και στην αιγοπροβατοτροφία γενικότερα.  

Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  μουσικό πρόγραμμα από 2 πανέμορφα και ταλαντούχα κορίτσια από το Music School, τη Μαρίνα Βερζανλή και Μαριάννα Ιωσήφ.

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους τυροκομικής σε  συνδυασμό με τη γνώση μέσα από την παράδοση έχει επιτύχει με την 33χρονη εμπειρία της, παρουσία  σε 29 χώρες του κόσμου από Αυστραλία μέχρι Αμερική, κατέχοντας πέραν του 30% των συνολικών εξαγωγών  Χαλουμιού της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Πρόγευμα με τρεις γενιές επιτυχημένων ασφαλιστών
Ταξίδι στον Μπλε Κύκλο
Λαμπερή πρεμιέρα για τα Chivas Jazz Nights
Ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Board CIM
Τα Arla® protein και τα FULFIL Nutrition, δίπλα στους αθλητές
Huawei: Εκτός από την τεχνολογία, μετρ και στη... φιλοξενία (pics)
Η τραγουδίστρια Nicki Minaj ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία
Farah Shammas: Σε ποια χώρα έφαγε το καλύτερο vegan φαγητό (video)
Έκθεση Identity Objects του Χρίστου Συμεωνίδη στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τρ. Κύπρου
Μια μοναδική αποκριάτικη γιορτή χάρισε το εμπορικό πάρκο Neo Plaza