Adam Bain: Νέος επικεφαλής για το Twitter

Μετά την αποχώρηση του γενικού Διευθυντή του Twitter Ali Rowghani, η εταιρεία αποφάσισε να επιμερίσει τις αρμοδιότητες που είχε στους δύο επικεφαλής διευθυντές της. Σε μια εποχή που η εταιρεία προσπαθεί να αυξήσει τους χρήστες της, ο Adam Bain καθορίζεται ως ο νέος υπεύθυνος για τα έσοδα και τις εταιρικές σχέσεις της εταιρείας, ενώ ο Gabriel Stricker ως υπεύθυνος  για το μάρκετινγκ και την επικοινωνία, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις τους στο προφίλ τους στο Twitter. Ωστόσο, στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία επισημαίνει ότι ο Bain είναι ο πρόεδρος, ενώ ο Stricker αντιπρόεδρος. 

Ο αποχωρήσας διευθυντής Rowghani ανέλαβε εσωτερικά την ευθύνη για την επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των χρηστών του κοινωνικού δικτύου. Θεωρείτο το υπ αριθμόν 2 ισχυρό πρόσωπο που κατάφερε να ενισχύσει το Twitter, ωστόσο αποχώρησε από την εταιρεία έπεισα από τη σύγκρουση του με τον εκτελεστικό διευθυντή Dick Costolo. 

Το  δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο για την επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των χρηστών δοκιμάζει την υπομονή των επενδυτών. Το Twitter εξέφρασε επίσης την ανησυχία του, καθώς οι 255 εκατ. μηνιαίοι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή λιγότερο συχνά από ό, τι πριν από ένα χρόνο. Η μετοχή του Twitter, η οποία έκλεισε στα 38,90 δολάρια στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχει χάσει περίπου το 42% της αξίας της από την αρχή του έτους.

Πηγή: Reuters

 

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής