Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

My Assistant Secretarial Services: Βάζει το γραφείο σε τάξη

Μια γραμματέας σίγουρα μπορεί να σου λύσει τα χέρια, ταυτόχρονα όμως κοστίζει κάτι παραπάνω και η σημερινή εποχή δεν είναι για σπατάλες. Τη λύση δίνει η εταιρεία My Assistant Secretarial Services η οποία παρέχει με επαγγελματισμό, αλλά και χαμηλό κόστος γραμματειακή υποστήριξη από τον δικό της χώρο.
«Βασική μας υπηρεσία είναι η διαχείριση των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων των πελατών μας», εξηγούν οι ιδιοκτήτριες της εταιρείας Έλενα Αριστείδου και Άννα Αχιλλέως.


Πως λειτουργεί ακριβώς η υπηρεσία;
Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός, έξυπνος και εύκολος: Παρέχουμε έναν αποκλειστικό τηλεφωνικό αριθμό στον οποίο μπορεί ο πελάτης να κάνει εκτροπή την επαγγελματική του γραμμή ή το κινητό του τηλέφωνο ή ακόμη να τον γνωστοποιήσει στην επαγγελματική του κάρτα.
Οι άρτια εκπαιδευμένοι γραμματείς μας διαχειρίζονται τις κλήσεις με επαγγελματισμό αλλά και εχεμύθεια. Απαντούν εκ μέρους της εταιρείας με τον τρόπο που επιθυμεί ο πελάτης και ακολούθως ενημερώνουν τον πελάτη για το περιεχόμενο της κλήσης, στην χρονική στιγμή και με τον τρόπο που εκείνος προεπιλέγετε (sms/email/call/fax).

Ποιά τα οφέλη για όσους την χρησιμοποιούν;
Τα οφείλει είναι πολλαπλά. Κατ’ αρχήν ενισχύεται η εικόνα και το κύρος της εταιρείας, ενώ μειώνεται σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Επίσης, ο πελάτης απαλλάσσεται από θέματα διαχείρισης και εκπαίδευσης προσωπικού καθώς και από προβλήματα εξαιτίας της απουσίας του προσωπικού. Προσφέρουμε επαγγελματικές προσωποποιημένες υπηρεσίες, υπάρχει ευελιξία χρήσης ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, αναβαθμίζονται οι στόχοι της εταιρείας και δημιουργείται προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες και στα προϊόντα του πελάτη.

Παρέχεται άλλες υπηρεσίες;
Η εταιρεία μας μεταξύ άλλων παρέχει υπηρεσίας όπως Voice to email και Fax to email. Επίσης, παρέχει υπενθύμιση οφειλών, ενημερώνοντας τους πελάτες μας για τους λογαριασμούς που τους οφείλουν. Υπενθυμίζουμε και διευθετούμε ραντεβού, διαθέτουμε γραμμή παραπόνων, λαμβάνουμε παραγγελίες, προωθούμε προϊόντα και υπηρεσίες από το πελατολόγιο του πελάτη. Εκτελούμε δακτυλογραφήσεις, διευθετούμε αλληλογραφίες καθώς και εξωτερικές εργασίες όπως πληρωμές, τράπεζες, κ.α, παρέχουμε αίθουσα συνεδριάσεων, αρχειοθέτηση κλήσεων, υπηρεσίες γραφίστα και διατηρούμε  ιστορικό αρχείο.

Ποιες εταιρείες μπορούν και πρέπει να την επιλέξουν;
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται κυρίως σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, αρχιτέκτονες, ασφαλιστές, καθηγητές, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, τεχνικούς κλπ). Ορισμένοι από αυτούς απευθύνονται στην Τηλεγραμματεία προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της γραμματέας τους σε κάποιο άλλο τομέα και την απελευθερώνουν από τα τηλεφωνήματα, ενώ κάποιοι άλλοι για να  αποκτήσουν συμπληρωματική γραμματειακή υποστήριξη για τις ώρες που δεν εργάζεται η γραμματέας τους. Επίσης, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν  επιθυμούν να έχουν γραφείο αλλά έχουν άμεση ανάγκη από γραμματειακή υποστήριξη, αναθέτουν σε μια τέτοια εταιρεία τη διαχείριση των κλήσεών τους.
Οι υπηρεσίες μας όμως απευθύνονται και σε οργανωμένες εταιρείες ακόμη και για τις εργάσιμες ώρες τους, για άμεση απάντηση των τηλεφωνικών κλήσεων όταν οι γραμμές τους είναι ήδη κατειλημμένες .  

Πόσο σημαντική είναι η επιλογή των σωστών τεχνολογικών λύσεων από τους επιχειρηματίες ιδιαίτερα με την σημερινή οικονομική κρίση;
Με τη σημερινή οικονομική κρίση οι επιχειρηματίες, επιλέγοντας τις σωστές τεχνολογικές λύσεις μειώνουν σε μεγάλο βαθμό το κόστος τους, αυξάνουν τον χρόνο τους και τον αξιοποιούν προωθώντας τα προϊόντα/υπηρεσίες τους, γίνονται πιο παραγωγικοί και δίνουν την ευκαιρία στην εταιρεία τους να γίνει πιο ανταγωνιστική. Με την Τηλεγραμματεία τους δίνετε η οικονομική λύση να προσαρμοστούν στην οικονομική κρίση, ενισχύοντας την εικόνα της εταιρείας τους. Οι επιχειρήσεις που θα βγουν κερδισμένες είναι αυτές που θα κινηθούν έξυπνα στην κρίση.

Ποιο το κόστος της υπηρεσίας αλλά και το όφελος που θα έχει στο τέλος μια επιχείρηση; Μπορεί κάποιος να την επιλέξει δοκιμαστικά;
Το κόστος της υπηρεσίας είναι ανά κλήση και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Προσφέρονται πακέτα κλήσεων ανά μήνα, με το χαμηλότερο να ξεκινά από μόλις €40.
Στην My Assistant Secretarial Services βασική αρχή μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας. Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες μας μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να ενισχυθεί η εικόνα αλλά και το κύρος της εταιρείας των συνεργατών μας και παράλληλα να εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας τα λειτουργικά τους έξοδα.  
Παρακινούμε τους ενδιαφερομένους, να μας καλέσουν για ένα προσωπικό ραντεβού και χωρίς καμία δέσμευση να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μας για μία δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών δωρεάν.
 

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol