Επιτυχής ημερίδα της Alpha Bank

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα «Το Μνημόνιο και η Κυπριακή Οικονομία: Μαθήματα από την Ελλάδα», που διοργάνωσε η Alpha Bank Cyprus Ltd, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. 
 
Πέραν των 330 συμμετεχόντων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κορυφαίους οικονομολόγους και εισηγητές για την κυπριακή και ελληνική οικονομία. Στην ημερίδα μίλησαν οι: Μιχάλης Μασουράκης, Ανώτερος  Διευθυντής  Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank A.E., και Πρόεδρος  του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Θεόδωρος Πελαγίδης, Non-resident Senior Fellow, The Brookings Institution , Η.Π.Α. και Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπως επίσης, ο Αντρέας Χριστοφίδης, Managing Director της KPMG Limited.  
 
Ορισμένα από τα θέματα που καλύφθηκαν ήταν:
 
• Σε ποια σημεία ομοιάζουν και σε ποια διαφέρουν οι περιπτώσεις Ελλάδας και Κύπρου ως προς τα αίτια της κρίσης, την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα των Μνημονίων. 
• Τι αποτελέσματα έχουν φέρει, μέχρι σήμερα, τα μέτρα εξυγίανσης που εφάρμοσε η Ελλάδα και πώς μπορεί από αυτά να διδαχθεί η Κύπρος, τώρα που βρίσκεται στην αρχή της προσπάθειας. 
• Πώς ελίσσεται ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας στο νέο κοινωνικοοικονομικό και τραπεζικό περιβάλλον και ποιες ανάλογες ή άλλες κινήσεις θα μπορούσαν να αποδειχθούν ευεργετικές για τις κυπριακές επιχειρήσεις.
 
Στην ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό οι κύριοι, Γεώργιος Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Alpha Bank Cyprus Ltd και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, Πρύτανης, Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οργάνωση: Alpha Bank Cyprus Ltd. Υποστηρικτής: Πανεπιστήμιο Κύπρου. Συντονισμός: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό INBusiness και inbusinessnews.com.
 
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name
Name
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor