Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Είσαι οργανισμός με κοινωνική ευαισθησία; Απόδειξέ το!

Η κυπριακή, όπως και η διεθνής επιχειρηματική κοινότητα, είναι αναγκασμένη να επιβιώσει σήμερα μέσα σε πρωτόγνωρα, λόγω της κρίσης, κοινωνικοοικονομικά δεδομένα. Όπως και ο κάθε πολίτης, έτσι και οι εταιρείες, καλούνται να επιτυγχάνουν κάθε μέρα περισσότερα με λιγότερα μέσα, κινητοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητές τους και αναζητώντας νέες, μέσα από τις διαμορφούμενες προκλήσεις. Οφείλουν, εφόσον είναι αποφασισμένες πως θα επιβιώσουν και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται κόντρα στην ύφεση, να βρίσκουν καινοτόμες λύσεις και τρόπους να κερδίζουν την εμπιστοσύνη πελατών και καταναλωτών και την ποιότητα και αποτελεσματικότητα στις εργασίες τους με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να αποδεικνύουν κάθε μέρα πως είναι δίπλα στην κοινωνία που τους στηρίζει, ότι δρουν με διαφάνεια και υπευθυνότητα, εκπληρώνοντας τις ηθικές υποχρεώσεις τους έναντί της. Μόνο έτσι θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη της και θα τη φέρουν κοντά τους, αποκομίζοντας κέρδη που θα τους επιτρέψουν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε στέρεες βάσεις, έχοντας, πλέον, ένα δυνατότερο brand.  

Αναμφισβήτητα λοιπόν, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για τη διοργάνωση του 6ου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με Κύριο Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου και Οργανωτή την ΙΜΗ. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2013 στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ) στη Λευκωσία και εκεί μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τα ακόλουθα:
•    Πώς να κερδίσει τη χαμένη εμπιστοσύνη των πολιτών σε θεσμούς και αξίες με εύστοχες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ).
•    Σήμερα που η κρίση ανατρέπει τα δεδομένα των καταναλωτών, να δείξει σταθερότητα με πράξεις επιχειρηματικής ηθικής.
•    Να δείξει ότι νοιάζεται και είναι στο πλευρό τους και λειτουργεί σαν ασπίδα στην κρίση.
•    Να μάθει για τις πιο επιτυχημένες δράσεις ΕΚΕ και να πάρει παραδείγματα.
•    Να προβάλει το δικό του κοινωνικό έργο με έξυπνη επικοινωνία και να αξιοποιήσει στο έπακρο τα social media.
•    Να κάνει την ΕΚΕ όχημα κερδοφορίας για την εταιρεία του/της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, δηλώστε συμμετοχή τώρα στο 6ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και απόδειξε ότι είσαι άτομο ή επιχείρηση με κοινωνική υπευθυνότητα.
Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, Άλφαμεγα,The CSR Company Ltd και Marks and Spencer: Μέλος του Ομίλου Εταιριών Voici La Mode Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com. Χορηγός Εκτύπωσης Προγράμματος: Theopress Ltd. Στηρίζουν: Green Dot Cyprus και η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com



 

Δειτε Επισης

Σε τροχία απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου