Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Green Dot: Πέραν των 8.000 ατόμων στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green Dot Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου 2013,από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το απόγευμα, στο Πάρκο της Ακρόπολης στο Στρόβολο.Πέραν των 8,000 ατόμων επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ το οποίο είχε φέτος ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Το Φεστιβάλ παρουσίασεως χορηγός η εταιρεία Petrolina (Holdings) PublicLtd, η οποία στηρίζει το θεσμόγια 3η συνεχόμενη χρονιά. Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Στροβόλου και χορηγός επικοινωνίαςη τηλεόραση του Σίγμα.

Η επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων, ώθησε τον Οργανισμό να οργανώσει φέτος μια πιο ανανεωμένη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς τόσο η προσέλευση όσο και το ενδιαφέρον του κοινού ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ήταν μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια, όπου μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να μάθουν με ψυχαγωγικό τρόπο, πολλά για την ανακύκλωση και το περιβάλλον.

Στο χώρο του Φεστιβάλ, υπήρχαν ποικίλα εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, μπαλονοκατασκευές, διασκέδαση με κλόουν, facepainting και πολλά άλλα. Παράλληλα, σε δύο εξέδρες φιλοξενούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σειρά εκδηλώσεων για τους μικρούς μας φίλους οι οποίες περιελάμβαναν αφήγηση παραμυθιού, παράσταση Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, επίδειξη με παπαγάλους και πολλή μουσική και χορό. Ταυτόχρονα, σε ειδικά περίπτερα σε όλο το χώρο του πάρκου γινόταν ενημέρωση από πολλούς οργανισμούς για ποικίλα περιβαλλοντικά θέματα. Υπήρχε άφθονο φαγητό και ποτό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην καφετέρια του Φεστιβάλ.Livelink του Ράδιο Πρώτο διασκέδαζε με τις μουσικές του επιλογές το κοινό από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, κατά την επίσκεψη του στο χώρο της εκδήλωσης συνεχάρη την ομάδα της GreenDot Κύπρου για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ και για τη δουλειά που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο μας. Στην εκδήλωση παρούσα ήταν και η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου, η οποία εξέφρασε τα συγχαρητήρια της για την εκδήλωση, όπως και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, γιατρός κ. ΑδάμοςΑδάμου, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη αξία της επένδυσης στην εκπαίδευση των παιδιών για τα περιβαλλοντικά θέματα.

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμεθερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του Φεστιβάλ και ιδιαίτερα τηνPetrolina (Holdings) PublicLtd, η οποία με τη σημαντικότατη στήριξη της συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση και του φετινού Φεστιβάλ.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη