J&B Electric Ball Party: Άλλο ένα μοναδικό party

 

Το πρώτο J J&B Electric Ball Party της Κύπρου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου, στο Breeze Down Town στη Λεμεσό. Οι fans του ξεφάντωσαν στους μουσικούς ρυθμούς των  παγκοσμίου φήμης DJs Ashley Wallbridge και Jochen Miller. 
 
Το θέμα, η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα αποτελούσαν ένα μοναδικό mix-αρισμα από ρούχα και στοιχεία του 18ου αιώνα και του σήμερα. Οι bar tenders, οι promo girls και οι χορεύτριες ήταν όλοι ντυμένοι με ρούχα, αξεσουάρ και περούκες εποχής. Υπήρχε επίσης, photobooth, όπου ο καθένας μπορούσε να βγάλει φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τις φανταχτερές περούκες και ρούχα του 18ου αιώνα βαμμένα σε τρελά contemporary χρώματα. Το σκηνικό συμπλήρωναν αξεσουάρ όπως, βραχιόλια και κολιέ που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, καθώς και το J&B cocktail bar. Επίσης, όλοι όσοι κατανάλωσαν J&B στο party μπήκαν στην κλήρωση για ένα iPad. 
 
Δίκαια λοιπόν, μπορεί να χαρακτηριστεί ως το party των αιώνων. Έτσι κι αλλιώς, το J&B από τη πρώτη μέρα δημιουργίας του το 1749, είναι υπεύθυνο για να ξεκινά τα πιο κεφάτα parties. Δεν είναι τυχαίο το slogan του «Start a Party». Είναι το μοναδικό ουίσκι που διοργανώνει parties και μάλιστα parties που γράφονται στην ιστορία. Συγκεκριμένα το J&B έχει διοργανώσει parties στα πιο απίθανα και απροσδόκητα μέρη στον κόσμο όπως, στην Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο.
 
Το J&B διανέμεται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.
 
Name
 
Name
 
Name

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor