Άρωμα Βενετίας στο business afterwork πάρτι με Chivas Regal

"Το πρώτο οργανωμένο business afterwork πάρτι της Λευκωσίας φοράει τη βενετσιάνικη μάσκα του και χορεύει στους ρυθμούς του Καρναβαλιού της Βενετίας, του πιο διάσημου καρναβαλιού της Ευρώπης, το οποίο διεξάγεται φέτος από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου" αναφέρει η Haze Team που την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, από τις 18:00 έως τις 24:00, διοργανώνει στο C House Café Lounge το Milano da Bere, ένα afterwork πάρτι.

"Το Milano da Bere προσφέρει μία διαφορετική, πρωτοποριακή πρόταση σε δραστήριους επαγγελματίες που αναζητούν τρόπο να ξεφύγουν για λίγο από το στρες και τις υποχρεώσεις του γραφείου" αναφέρει ή Haze Team που αποτελεί τον διοργανωτή του afterwork party.

Χορηγός του event είναι το super premium ουίσκι Chivas Regal 18y.o, που εισάγει στην Κύπρο η Cosmos Trading Ltd, η οποία από την αρχή έχει επιλέξει να υποστηρίξει αυτό το πρωτοποριακό business event.

Οι διοργανωτές τονίζουν: "Η Haze Team επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα δώσουν στο χώρο την αίσθηση του διάσημου… Carnevale di Venezia. To event θα ντύσουν μουσικά ο Mr. Styles και η DJ Era".
 
Σημειώνεται ότι λόγω εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού κρατήσεων, ο κόσμος καλείται να προσέλθει έγκαιρα στο C House Café Lounge. Μετά τις 19:30, οι κρατήσεις θα παραχωρούνται.  Όπως σε κάθε afterwork partyopen buffet’ θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 20:30.
 
Το Βενετσιάνικο καρναβάλι
To Καρναβάλι της Βενετίας ξεκίνησε το 1162 στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, επισημοποιήθηκε στα χρόνια της Αναγέννησης και διεκόπη το 18ο αιώνα, για να επιστρέψει μόλις το 1979. Φέτος το πάρτι στην πόλη των Δόγηδων ξεκίνησε στις 26 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 12 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των maitre της Haze: 96549554 (Χάρης), 99092932 (Γιώργος), 99464446 (Νικόλας) και στο C House Café Lounge (22269600).

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor