Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cost management: Εφαλτήριο για ανάπτυξη και μείωση του κόστους

Η μείωση του κόστους, η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, η ανάπτυξη εν καιρώ κρίσης, αλλά και τα νέα δεδομένα στην πιστοληπτική πολιτική των τραπεζών είναι μερικά από τα βασικά θέματα, στα οποία θα ενδιατρίψει, δίδοντας λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης, το 8ο Φόρουμ Οικονομικής Διεύθυνσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας.

Από το πάνελ και τα έδρανα του φόρουμ θα περάσουν σημαίνοντα στελέχη της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου. Θα δώσουν το έναυσμα για συζήτηση, αλλά και τις μεθόδους εκείνες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν αποτελεσματική διαχείριση κόστους με ταυτόχρονη χρήση των διαθέσιμων πόρων και αύξηση της παραγωγικότητας, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον τους.

Στο πλαίσιο αυτό θα κινηθεί η παρουσίαση του Γιώργου Λουκά, Οικονομικού Διευθυντή της Cyprus Trading Corporation Plc, ο οποίος θα δώσει συγκεκριμένους τρόπους ελάττωσης του κόστους, οι οποίοι δεν ανακόπτουν την ανάπτυξη.

Από τη δική του πλευρά ο Γεώργιος Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd, η οποία και παρουσιάζει το φόρουμ, θα αναλύσει το θέμα της αναδιοργάνωσης των τραπεζικών δανείων, το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την καθημερινή πρακτική των οικονομικών διευθυντών και των υπεύθυνων των λογιστηρίων. Η εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών, πέραν της ισχυρής κεφαλαιακής βάσης και της ικανής ρευστότητας, απαιτεί αυστηρές διαδικασίες πιστωτικής πολιτικής. Υπό το πρίσμα της σημερινής οικονομικής κατάστασης η πολιτική αυτή προϋποθέτει σημαντικές αλλαγές στις δανειακές συμβάσεις πελατείας, ούτως ώστε να αντικατοπτρίζονται η σύγχρονη πραγματικότητα και οι δύσκολες συγκυρίες της εποχής.

Στο φόρουμ θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα και παράμετροι, όπως:
• Cost management: Εφαλτήριο για ανάπτυξη και μείωση του κόστους
• Αναδιοργάνωση τραπεζικών δανείων
• Διαχείριση κεφαλαίου κίνησης - Mια εύκολη πηγή χρηματοδότησης της επιχείρησης
•  Best practices: Το Α και το Ω της διαχείρισης απαιτήσεων
• CFO: Νέες και ευέλικτες στρατηγικές διαχείρισης του μισθολογίου
• Τι αλλάζει στις φορολογίες
• Cash is king
• Optimising processes and increase efficiency
• Unlocking Intelligence

Το κοινό του φόρουμ θα αποτελούν:
Οικονομικοί διευθυντές οργανισμών από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας, διευθυντές λογιστηρίου και άλλα στελέχη οικονομικής διεύθυνσης, γενικοί διευθυντές, επιχειρηματίες και επενδυτές. Επίσης, στελέχη λογιστικών γραφείων, συμβουλευτικών οίκων, τραπεζικών οργανισμών, κυβερνητικών υπηρεσιών και δημοτικών Αρχών.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος χορηγός: Alpha Bank Cyprus Ltd. Χορηγοί: Ernst & Young Κύπρου, Fileminders Ltd, JCC Payment Systems Ltd, Powersoft Computer Solutions Ltd, TFI Markets Ltd και Unicare (Cleaning Services) Ltd. Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, το πρώτο business portal της Κύπρου, ΙΝΒusinessΝews.com, Cablenet InBusinessNews Stand, εφημερίδα Σημερινή και το περιοδικό Gold. Το φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα της Κυριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. 

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής: Ιστοσελίδα: www.imh.com.cy, τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imh.com.cy 

 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ