Στο νέο τεύχος του IN Business

  02/11/2018 09:00

Στο νέο τεύχος του IN Business

  02/11/2018 09:00
ΙΝ Βusiness
Τεύχος 153, Νοέμβριος 2018
 
 
80. Great communicators, big spenders - Τα πλάνα των marketers για το 2019
Οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος αποτελούν περίοδο προϋπολογισμού και προγραμματισμού για τις εταιρείες, οι οποίες καταρτίζουν τα πλάνα του μάρκετινγκ για το 2019. Το IN Business μίλησε με 20+ διευθυντές επικοινωνίας, από διάφορους τομείς της αγοράς, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τη φιλοσοφία που θα διέπει τις δράσεις της νέας χρονιάς και κάποιες από αυτές που θα ξεχωρίσουν.
 
FEATURES
69. IN Business Awards: Η ύψιστη επιχειρηματική επιβράβευση
Συνεχίζεται η ψηφοφορία για τα 11α IN Business Awards. Σαράντα εταιρείες και άτομα είναι υποψήφιοι σε οκτώ κατηγορίες βράβευσης κοινού, στο πλαίσιο της διαδικασίας για την ανάδειξη των επικρατέστερων. Απώτερος μας στόχος η διατήρηση της εγκυρότητας της διοργάνωσης, αλλά και η περαιτέρω ενδυνάμωσή της, ώστε να συνεχίσει να θεωρείται ο μεγαλύτερος θεσμός επιβράβευσης από την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.
 
76. Οικονομία της γνώσης
Tα τελευταία χρόνια, καθοριστικές εξελίξεις έχουν θέσει ακόμη πιο ισχυρές προϋποθέσεις για την πορεία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Νέος επενδυτής, ταχείς ρυθμοί ανάπτυξης, καινούργια προγράμματα και σταθερή επένδυση στη γνώση συνθέτουν το πάζλ της ανάπτυξης, επισημαίνει ο δρ Χριστόφορος Χατζηκυπριανού, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του συμβουλίου.
 
104. Σπορ που αγαπώ και ακριβοπληρώνω
Μπορούν να χαρακτηριστούν και ως χρυσά αθλήματα, όχι γιατί φέρνουν μετάλλια, αλλά επειδή κοστίζουν ακριβά. Εκτός από κόπο και χρόνο, απαιτούν να βάλει κανείς αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για σκοπούς συμμετοχής και εξοπλισμού.
 
116. Γίνε ο coach της εταιρείας σου
Τι προσφέρει to business coaching και ποια τα οφέλη του; Πώς μπορεί ο επιχειρηματίας να επωφεληθεί από ένα τέτοιο πρόγραμμα; Σ’ αυτά τα ερωτήματα μας απαντούν οι Μιχάλης Βιράρτη, Αυγή Σαββίδου και Άδωνης Αναστασίου.
 
128. Στέκια που δημιούργησαν εποχή
Δεν άφησαν απλώς εποχή, αλλά τη δημιούργησαν κιόλας, βρίσκοντας τρόπους να δώσουν το κάτι άλλο στον καταναλωτή, που προφανώς το ζητούσε. Κοινό τους χαρακτηριστικό αποτελεί η προσήλωση στις παραδοσιακές γεύσεις, που με την πάροδο των ετών εμπλουτίστηκαν, σε αρκετές περιπτώσεις, προσαρμοζόμενες στη σύγχρονη αγορά. Avo, Κυριλλής, Γιαπανάς, San Pedro και Άριστος & Κική είναι μερικές τέτοιες περιπτώσεις.
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 153
10. Business Gossip: The whistleblower.
12. Μοnthly Briefing.
14. Newsbrief
Cobalt: Κενά αέρος με το κλείσιμο
Green Dot Κύπρου: Ανεβάζει ταχύτητες και επιδόσεις
Simply Food: Μια σούπα στα γρήγορα
Elite: Συσκευασίες με ιστορία
IN BRAND: Chivas
20. The amazing numbers of: A.Ζορπάς & Υιοί
26. CFA Society Cyprus: Στόχοι υψηλής ανάλυσης
36. 15th Digital Marketing Forum: Πες μια ιστορία που θα πείσει
38. Unicars: Νέα διάσταση στο τιμόνι
40. Martin Lindstrom: Small data, big impact
44. Logicom Solutions: Η εξέλιξη στο ψηφιακό περιβάλλον
48. Geo Pavlides Automotive: Γερά στον δρόμο
50. Remedica: Από την Κύπρο σε 100 προορισμούς
52. Thanos Hotels & Resorts: Τώρα και εκτός Κύπρου
58. Mesimvria Enterprises: Ένα όμορφο θέαμα
60. IN4COHESION: Γίνε κι εσύ κοινωνός
64. Invest Cyprus: The Olivewood project
 
107| Αφιέρωμα: Υπηρεσίες ασφαλείας και φύλαξης για επιχειρηματικούς χώρους
121| Αφιέρωμα: Corporate gifts
146| Notworthy & Untold: Aφροδiτη Aβρααμiδου - Παίζοντας με το ξύλο και το φως
Aπό μικρή θυμάται τον εαυτό της να δημιουργεί και γενικά να τη συναρπάζει η τέχνη. Ένας δικός της χώρος ήταν ανέκαθεν το όνειρό της κι έτσι σήμερα, η visual artist, Αφροδίτη Αβρααμίδου, μας υποδέχεται στο T-Square Studio, το προσωπικό της εργαστήριο, το οποίο αποτελεί και μια εναλλακτική επιλογή με διαδραστικά εργαστήρια για παιδιά.

Πίσω στην αρχή της σελίδας